Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Είναι απορίας άξιο πώς οι 240 κλίνες του Νοσοκομείου Κορίνθου έγιναν 140

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά τα κέντρα πληροφόρησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, εξέθεσαν στη δημοσιότητα στοιχεία για Νοσοκομεία, που και μόνο με κριτήριο τους αριθμούς, αναιρούν την αξιοπιστία τους…

Αρχικά είναι απορίας άξιο, πώς οι 240 κλίνες του Νοσοκομείου Κορίνθου έγιναν 140. Πότε έγινε αυτή η μείωση και η Διοίκηση δεν το γνωρίζει;

Τουλάχιστον ας φρόντιζαν οι πληροφοριοδότες,για λόγους δικής τους «αντικειμενικότητας και πειθούς» να διασφαλίσουν την ορθότητα των αριθμών.

Στη συνέχεια αφού αφαιρέθηκαν από προηγούμενη ανακοίνωσή τους, τα θέματα της λειτουργίας της Παιδιατρικής,της Ουρολογικής,της Μ.Ε.Θ και του Αξονικού Τομογράφου, τα οποία αντικρούσαμε απ’ ότι φαίνεται με επιτυχία, σήμερα επανέρχονται και εστιάζονται στο Τ.Ε.Π.

Σε απάντηση λοιπόν και αυτού του «προβλήματος» καθιστούμε γνωστό ότι η πρόσφατη νομοθεσία για την οργάνωση και την λειτουργία των Τ.Ε.Π προβλέπει και τις ιατρικές ειδικότητες που τα στελεχώνουν,όπου  μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής.

Που λοιπόν υπάρχει το αντιδεοντολογικό ή το άξιο μομφής , όταν το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κορίνθου το καλύπτουν ειδικευμένοι Γενικοί Ιατροί, οι οποίοι συνεπικουρούνται , αναλόγως με τη φύση του περιστατικού από τους Εφημερεύοντες Ειδικευμένους των Τμημάτων;

Η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν ως συνδικαλιστικός φορέας δικαιούται και είναι επιβεβλημένο να έχει την οποιαδήποτε κριτική τοποθέτηση, φτάνει αυτή να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια και να εκφράζει την πραγματικότητα.

Δε δικαιούται όμως να βάζει στο στόχαστρο συγκεκριμένα Νοσοκομεία και ηθελημένα ή αθέλητα, να ρίχνει με τις κινήσεις της νερό στο μύλο αλλότριων συμφερόντων.Το Ε.Σ.Υ ψηφίστηκε έτσι και θα παραμείνει Δημόσιο.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog