Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κινηματογραφική ληστεία στους Αγίους Θεοδώρους εξετάζει η αντιτρομοκρατική

- Advertisement -
                                             

                                                   
Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αγίους Θεοδώρους πραγματοποίησαν σήμερα τρεις ένοπλοι δράστες, που απέσπασαν σχετικά μικρό χρηματικό ποσό (3.500-4.000 ευρώ) πριν τραπούν σε φυγή….

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο από τους ληστές –που φορούσαν κουκούλες και μακριά μπουφάν- εισέβαλαν στις 14:00 σε υποκατάστημα της Alpha και κατευθύνθηκαν προς τα ταμεία. Ο τρίτος ληστής παρέμεινε έξω από την τράπεζα.


Ενεργοποιήθηκε, όμως, ο συναγερμός και οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αρχικά πεζή και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧ μάρκας Volkswagen, πυροβολώντας τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό. 

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις κάλυκες μικρού διαμετρήματος. Οι αρχές εντόπισαν αργότερα το όχημα καμένο στη θέση Καμινάκι Αγίων Θεοδώρων, και όπως συμβαίνει πάγια σε αυτές τις περιπτώσεις, το έστειλαν στο εγκληματολογικό εργαστήριο. 

Αντίστοιχες πυρπολήσεις οχημάτων έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και μετά από ληστείας που αποδίδονται σε άτομα που πρόσκεινται σε ένοπλες ομάδες. 

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας εστάλη στην αντιτρομοκρατική.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog