Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Kορίτσια για φίλημα στην Θεσσαλονίκη!(pics)

- Advertisement -

Ονειρική εμφάνιση για τα κορίτσια του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ επί της ομάδας Ε.Ο. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ που επικράτησαν με 3-1 σετ, περνώντας μία πολύ σημαντική νίκη, που της διατηρεί στην δεύτερη θέση του Β’ Ομίλου (1ου υποόμιλου) της Α2 Εθνικής Κατηγορίας….

Η ομάδα μας ξεκινώντας και πάλι μουδιασμένα στο πρώτο σετ και μην βρίσκοντας ρυθμό, αλλά και καθαρό μυαλό στην επίθεση,
το έχασαν σχετικά εύκολα με σκορ 25-19.
Τα κορίτσια μας μπαίνοντας δυναμικά στο 2ο σετ, βελτιώνοντας άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν περιθώρια και ελπίδες στις αντίπαλες αθλήτριες για οτιδήποτε. Το αποτέλεσμα να κερδίσουν σχετικά εύκολα το 2ο σετ με σκορ 15 – 25.
Στο 3ο σετ έγινε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία του σκορ. Όμως ή ομάδα μας δείχνοντας πιο ψύχραιμη και αποφασιστική, κέρδισε το σετ με σκορ 25-23 και μπήκε σε τροχιά νίκης.
Στο 4ο και τελευταίο σετ μια ομάδα υπήρχε στο παρκέ και αυτή ήταν η ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Τα κορίτσια μας παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ, επικράτησαν εύκολα με σκορ 14 – 25 και πήραν το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που παραβρέθηκαν στο παγωμένο κλειστό της Σταυρούπολης και έδωσαν βροντερό παρόν, καταφέρνοντας με την φωνή και το χειροκρότημά τους να ζεστάνουν τα κορίτσια μας, όπως επίσης και τον φίλο της ομάδας φωτογράφο Βασίλη Αδαμόπουλο που με τον καταπληκτικό φωτογραφικό του φακό κατέγραψε το παιχνίδι, δίνοντας έτσι την δυνατότητα, σε όσους δε ταξίδευσαν στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όσους παραβρέθηκαν στο Κλειστό της Σταυρούπολης, να δουν στιγμιότυπα του αγώνα μέσα από τις φωτογραφίες του.

Το επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 5:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και η ομάδας θα αντιμετωπίσει τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: (Προπονητής) Γ. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ (C), ΑΛΑΤΖΑΚΗ, ΒΑΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΜΠΙΣΚΟΥ, ΧΙΟΝΗ, ΧΑΤΖΗΣΟΦΡΩΝΙΟΥ, ΤΟΜΑΡΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ, ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog