Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άκυρες οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου!Αύριο στις 4μμ έκτακτη γενική συνέλευση

- Advertisement -

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, που διεξήχθησαν  στις 28 Νοεμβρίου 2016,καθίστανται άκυρες….

Δυστυχώς, λόγω άγνοιας,συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία μέλη που σύμφωνα πάντα με το καταστατικό δεν πληρούν τα κριτήρια του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Αύριο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 4.00 μμ, στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση και θα οριστεί εκ νέου η εκλογική διαδικασία με την συμβολή Νομικού Συμβούλου.

Το απερχόμενο Δ.Σ

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1 αφου κανατε μουφα εκλογες κ θελετε να διορθωθει αφηστε τουλαχιστον μερικες μερες περιθώριο ώστε να ενημερωθεί ο κοσμος μπας κ μαζευτούμε αλλιώς παλι μονοι σας θα εισαστε εκτος κ αν το θελετε…..
    2 οταν ειστε υπευθυνοι για διεξαγωγες εκλογων κ επειδη μεσα υπαρχουν κ άνθρωποι που ξερουν απο αυτα ε ρωτηστε τουλαχιστον αν ειναι εμποροι οι υποψήφιοι εκτος αν πληρουν αλλες προϋποθέσεις που οι υπολοιποι αγνοουμε
    Μετα τιμής

  2. ΑΓΝΟΙΑ Η'ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ?ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΑΓΝΟΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΜΠΑΣ Κ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΑΓΝΟΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog