Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θοδωρής Πέτρου: Ο LTO τι έχει κάνει για τους Αγίους Θεοδώρους;

- Advertisement -

“Όντως, πρέπει να γίνει ένας απολογισμός. Να ξέρουμε τι ακριβώς προσέφερε ο LTO στην περιοχή μας. Ήρθαν 10 συμφωνίες, έδωσαν 10 ξενοδοχεία 10 προτάσεις που έκλεισαν συμφωνίες; Τι ακριβώς έγινε; Γιατί μιλάμε για ποσά διόλου ευκαταφρόνητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Θοδωρής Πέτρου…

Και συνέχισε, λέγοντας: “Θα ήθελα, όμως, να αναφέρω ότι από το σχεδιασμό λείπει εντελώς η περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Λείπουν τα Πευκάκια, που είναι το “στολίδι” της περιοχής και υπάρχει μόνο προώθηση για το Λουτράκι. Μήπως θα έπρεπε να γίνει ένας πιο σοβαρός προγραμματισμός, να μπουν πιο πολλά μέλη στην επιτροπή διαβούλευσης γιατί υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να προσφέρουν και δεν έχουν προσκληθεί ποτέ”.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Πέτρου, είσθε ενας νέος
    ανθρωπος, πολλά υποσχόμενος θα πρέπει
    να κινηθείτε διαφοτετικά, οχι με λόγια
    γιατί δεν καταλαβαίνουν. Ούτε προώθηση
    στο Λουτράκι υπάρχει, αλλά ούτε πουθενά
    Η δημοτική αρχή του Γκιώνη, και της
    παρέας του είναι καταστροφική, πρέπει
    να δράσουμε γρήγορα, και να φύγουν

  2. Ο LTO θα σας πω Κε Πετρου, τι δεν εκανε: Δεν κληρονομισε στο δημο 8 εκατομυρια προστιμο απο την ΕΕ, για το βιολογικο των Αγιων Θεοδωρων και δεν αφησε χρεος στο δημο απο την ΔΗΚΕΠΑΘ. Γινεστε ιδιος με τους πολιτικους προκατοχους σας και εφαρμοζετε την πολιτικη προεκλογικη ρητορικη διαχωρισμου του Δημου σε δυο κομματια, που απετυχε παταγωδως. Αν θελετε να μιλησετε για την ταμπακιερα, μιληστε για ενοτητα και για τα παραπανω θλιβερα και οχι γαργαρα για ψηφαλακια.

  3. Τι μας λετε καλε 2.06? Του Lto ειστε? Αν ναι για πες μας ολα αυτα τα ταξιδακια με χρηματα των δημοτων τι αποτελεσματα απεφεραν στο δημο? Απλα ενα μηδεν για το δημο και καλοπεραση στο εξωτερικο για τα μελη του Lto.

  4. 2:06 καραβουλη εσυ???αστειευομαι φυσικα…γινεσαι γελοιος, που διαχωρισε ο μικρος τα κομματια του Δημου??φοβασαι μη χασεις τη χρηματοδοτηση???εσυ τα διαχωριζεις λεγοντας οτι οι αγιοι σε κατεστρεψαν και σου αφησαν χρεος…δεν κοιτας τις πολιτικες επιλογες σου τοσα χρονια που κατεστρεψαν τον δημο…και αμα θες να πιασεις στο στομα σου τα δυο σκανδαλα του δημου εχουν ονοματα και υπευθυνους οι οποιοι σε εκπροσωπουν και σημερα απο την μερια του δημαρχου που ηθελες και ψηφισες..

    "ενας αγιοθοδωριτης" που ξερει…

  5. Μπραβο Θεοδωρε,! καθε φορα που θα σε βλεπω να εκφραζεις τεκμηριωμενα τις αποψεις σου εγω θα το λεω. και ας υπαρχουν εμπαθεις σαν τον 2:06 που υα του συνιστουσα ξυδακι γιατι τον ενοχλει μαλλον να του θιγουν το σπιτακι του

  6. Εγώ πάλι πιστεύω οτι όταν νέοι άνθρωποι αρθρώνουν τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο είναι μεγάλο όφελος για τον Δήμο μας.
    Γιατί ενοχλούνται μερικοί ;; Αν έχουν στοιχεία ας του τα παραθέσουν και αυτό θα είναι η καλύτερη αποστομωτική απάντηση. Αν δεν υπάρχουν στοιχεία απλά βουλώστε το ,κ. 2.06.
    Δεν γνωρίζω προσωπικά τον νεαρό αλλά χαίρομαι που αντί να πίνει freddo στην παραλία ,έχει ανησυχίες και τις εκφράζει ανοιχτά. Θα τολμούσα να τον συμβουλεύσω να συνεχίσει απτόητος αν και εμείς οι μεγαλύτεροι χρειαζόμαστε συμβουλές ευαισθησίας από τον νεαρό.

    Γιώργος Παπανίκος

  7. Στην μερια των εδρανων της συμπολιτευσης (ομαδα Γκιωνη), πληρης απουσια των δημοτικων συμβουλων απο τους Αγιους Θεοδωρους!
    * Μηπως υπαρχει καποιο θεμα?
    ** Κατι ψιθυροι ακουγονται στους Αγιους Θεοδωρους.
    *** Ουτε το loutrakiblog δεν το παρατηρησε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog