Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ποιοί κέρδισαν τις 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ”

- Advertisement -

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους 107 αναγνώστες του loutrakiblog.gr για τη συμμετοχή τους και δεσμευόμαστε ότι και στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις…

Οι 2 τυχερές (μιας και οι δύο είναι γυναίκες) είναι οι εξής:

Φωτεινή Ζωγράφου (κιν. 6980…..)
Γκιζαριώτη Ζωη (κιν. 6986……)

Οι δύο τυχερές, θα ειδοποιηθούν από το loutrakiblog.gr, εντός της ημέρας για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι, όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου…

Το θρυλικό παραμύθι του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ προετοιμάζεται από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών και ηθοποιών σε παραγωγή της TEXNIS GENESIS που υπόσχεται μια θεαματική παράσταση που θα ταξιδέψει τους μικρούς θεατές στη μαγική ιστορία του φιλάργυρου Εμπενίζερ που θεωρεί τα Χριστούγεννα απάτη.

Ο γκρινιάρης και αφόρητα τσιγκούνης άνθρωπος που έχει ξεχάσει τη σημασία της αγάπης και έχει ως μοναδικό σκοπό της ζωής του να αυξήσει τα μπαούλα με τις λίρες του την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται μια πολύ παράξενη επίσκεψη.

Εκείνη η νύχτα φτάνει για να αλλάξει τη ζωή του. Τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων τον ταξιδεύουν στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον και εκείνος βλέπει καθαρά για πρώτη φορά την πραγματικότητα της ζωής του.

Η παράσταση θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (κανονικό),
6 ευρώ (ανέργων, συνταξιούχων, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων, γκρουπ και συλλόγους)

Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
τηλ. κρατήσεων. 210.48.30.330

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog