Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρωθυπουργικές ανακοινώσεις σήμερα από τη Νίσυρο

- Advertisement -

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε, υπάρχει η δυνατότητα κοινωνικών παροχών και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Γερμανία όπου τον περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά η Μέρκελ. .
Πριν όμως για τόνωση του ηθικού θα πεταχτεί έως τη Νίσυρο, όπου όπως φημολογείται θα προχωρήσει ανακοινώσεις. Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα, ο Νίκος Μανιός – βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 “η Φωνή του Αιγαίου» είχε αναφερθεί στο ταξίδι του Τσίπρα σε νησί του Αιγαίου με θέμα τις εξαγγελίες περί νησιωτικότητας και έως τη Κυριακή όλοι μιλούσαν για ανακοινώσεις πριν από τα Χριστούγεννα.

Όμως, η εφημερίδα «Ροδιακή» σήμερα άνοιξε τα χαρτιά της αφού αποκάλυψε ότι αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Νίσυρο για να προχωρήσει σε σε εξαγγελίες για μέτρα που θα αφορά τη νησιωτική πολιτική, Μάλιστα, πάντα με το ίδιο δημοσίευμα θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, καθώς επίσης και τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριο Σαντορινιό. Η άφιξη του πρωθυπουργού στη Νίσυρο υπολογίζεται λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου. Και μετά θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις..

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Ροδιακή”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog