Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μεγάλη «ανάσα» για Παννεμεατικό, 1-0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου (video)

- Advertisement -

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Παννεμεατικός, ο οποίος τα πολλά αγωνιστικά του προβλήματα, επιβλήθηκε 1-0 του Ολυμπιακού Λουτρακίου, φτάνοντας τους 16 βαθμούς…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Κόντης είπε «όχι» στον Τζα, ενώ λίγο αργότερα μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Μπενέκο, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν, όταν Τσιλιγκίρης και Παππάς μπερδεύτηκαν, ο Τόσκα μπήκε στη φάση, έκανε το σουτ, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Παννεμεατικός είχε μερικές ακόμα καλές επισκέψεις στην εστία του Κόντη, με τον Λίλιο να έχει ένα καλό σουτ, αλλά η παρεμβολή του Βαραβέρη, έστειλε την μπάλα κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λουτρακίου έδιωξε και ένα σουτ από πλάγια του Κριαρά.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, απείλησαν με τον Στούλικα, ο οποίος δεν πρόλαβε την έξοδο του Τσιλιγκίρη, ενώ η εκτέλεση κόρνερ του Σαλοδημήτρη, σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Παννεμεατικού.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, όταν ο Λίλιος έκλεψε την μπάλα από τον Χατζηδάκη, έπαιξε το ένα – δύο με τον Κριαρά, στη συνέχεια πλάσαρε πετυχαίνοντας το 1-0, παρά την προσπάθεια του Βαραβέρη, ο οποίος έβαλε την κόντρα.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είχε επίσης ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή από τον Στούλικα, το οποίο έφυγε άουτ, ενώ γενικά προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς επιτυχία.

Το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις δύο καλές στιγμές από πλευράς γηπεδούχων, με τον Τζα να μην κάνει σωστά το γύρισμα και τον Κόντη να προλαβαίνει προ του Λίλιου, ενώ ελάχιστα πριν τη λήξη, ο τελευταίος μετά από υπέροχη προσπάθεια τροφοδότησε τον Ραμάι, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ.

Σπουδαίο ματς από τους Μπενέκο, Παππά, Δανιήλ, σημαντική η βοήθεια του Κριαρά, ενώ και ο Λίλιος εκτός από το γκολ είχε και ορισμένες ενέργειες, δείχνοντας την κλάση του.

Μουσταφά και Σαλοδημήτρης οι κορυφαίοι από πλευράς Ολυμπιακού Λουτρακίου, με τους Παπαδημητρίου, Τόσκα και Βαραβέρη να προσφέρουν σημαντικά.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Τσιλιγκίρης, Παππάς, Μπενέκος, Βελέντζας Κ., Δανιήλ, Τσιωτάκης, Κριαράς, Παπαϊωάννου (61’ Ραμάι), Μαρτίνος, Λίλιος, Τζας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Κόντης, Δήμας (23’ Χατζηδάκης), Βαραβέρης, Μουσταφά, Σαλοδημήτρης, Παπαδημητρίου, Τόσκα, Γκαρμίρης, Σπανίδης, Στούλικα, Πανουτσόπουλος

apopsi24.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog