Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Περαχώρα: Απήγαγαν γνωστή δημοσιογράφο – Της έκαψαν το αυτοκίνητο

- Advertisement -

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απαγωγής…

Όπως η ίδια περιέγραψε στους άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, οδηγούσε με το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση προς Λουτράκι όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την ακολουθούσαν.

Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για περιστατικό απαγωγής το Μάρτιο του 2014. Έκτοτε, έχει ζητήσει και έχει λάβει προστασία από την Ελληνική Αστυνομία. Όμως, όταν το βράδυ της Τρίτης βγήκε οδηγώντας από τα όρια της Αττικής, κάπου στο ύψος της Ελευσίνας, η Αστυνομία σταμάτησε να την ακολουθεί, καθώς μέχρι εκεί φτάνουν τα όρια δικαιοδοσίας της.

Οι άνθρωποι που την ακολουθούσαν, υπό την απειλή πιστολιού την ανάγκασαν να συνεχίσει την οδήγησή της έξω από το Λουτράκι και όταν έφτασαν στην Περαχώρα στο ύψος της Σκάρπας της είπαν να σταματήσει,

Χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Μάλιστα, της άφησαν και το κινητό αλλά και τα χρήματα που κουβαλούσε και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, σύμφωνα με πηγές του loutrakiblog.gr.

Η γνωστή δημοσιογράφος, επικοινώνησε με το σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο και αυτός με τη σειρά του με το Α.Τ. Λουτρακίου.

Στη συνέχεια, η γνωστή δημοσιογράφος, που επί 3 ώρες περιφερόταν μέσα στο κρύο, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γνωστή δημοσιογράφος που διαγνώστηκε σε κατάσταση σοκ αλλά είναι καλά στην υγεία της, λίγο μετά τις 10 το βράδυ έφυγε με το σύζυγό της (και συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη) με κατεύθυνση την Αθήνα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτι δεν κολλάει στην ιστορία παιδιά!
    Ούτε τη λήστεψαν ούτε την απήγαγαν ούτε ζήτησα λίτρα ούτε την χτύπησαν απλά της εκαψαν το αυτοκίνητο και την ανάγκασαν να περπατήσει μέσα στο κρύο; δεν ακούγεται λογικό!!!
    Κάτι άλλο συμβαίνει σίγουρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog