Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Περαχώρα: Αυτή είναι η γνωστή δημοσιογράφος που απήγαγαν – Δείτε φωτογραφίες

- Advertisement -

Συγκλονισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι κάτοικοι της πόλης του Λουτρακίου και της Περαχώρας, καθώς το βράδυ της Τρίτης υπήρξε περιστατικό απαγωγής γνωστής δημοσιογράφου…

Μάλιστα, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το loutrakiblog.gr, στο αυτοκίνητό της έβαλαν φωτιά οι απαγωγείς της και την εγκατέλειψαν μέσα στο κρύο στην περιοχή Σκάρπα Περαχώρας.

Η γνωστή δημοσιογράφος, είναι η Θάλεια Χούντα που είναι και κοινωνιολόγος και ασχολείται, εδώ και δέκα χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς.

Μάλιστα, η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ενώ στην εκκλησία την είχε συνοδέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Με το σύζυγό της, Νίκο Μπούρα
Την ώρα που βγαίνει από το Κ.Υ. Λουτρακίου, με το σύζυγό της
Ο σύζυγός της Νίκος Μπούρας, συνομιλεί με το διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου, Βαγγέλη Πιπέρη
Υποβασταζόμενη από το σύζυγό της, βγαίνει από το Κ.Υ. Λουτρακίου

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα, καθε τρεις και λιγο, αυτη αρπαζουνε; τις αφηνουν και τα χρηματα επανω της; τι διαβολο απαγωγεις ειναι αυτοι.παντως πνευματικα δικαιωματα για ενα σεναριακι, με τιτλο ξερω γω – η απαγωγη της εβδομαδας- θ αποφερει τρελη κονομα.

  2. Συγκλονισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι κάτοικοι της πόλης……..ναι πραγματικά είμαι πολύ συγκλονισμένος,χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.Λες και δεν έχουμε τα δικά μας προβλήματα να ασχοληθούμε!!!

  3. Παιδια, εχω συγκλονισθει.οχι για τη κυρια που καθε τρεις και λιγο τη βουτανε και αμεσως την αφηνουνε, αλλα με το οτι εχουμε αφησει την τυχη μας σε αγεωγραφητους αστυνομους. Ειναι δυνατον να λενε οτι την αφησανε στην Ελευσινα γιατι εκει ειναι τα συνορα Αττικης και Κορινθιας; δηλαδη η Κινετα που ανηκει; Τα Μεγαρα ειναι Δημοτικο Διαμερισμα του Λουτρακιου; Εγω ειμαι δημοτης Αλεποχωριου; Ποιον να ευχαριστησω που η Φουσα Περαχωρας εγινε πανελληνιως γνωστη και θα παρει αξια ενα ξεροχωραφο που εχω εκει. Μου δημιουργησατε υπαρξιακα προβληματα περαν αυτων που εχω με την Εφορια και τη ΔΕΗ και σας καταγγελω δημοσιως. Σας αφηνω στη χλευη του ΛΑΟΥ. Α'ι' σιχτιρ και οι απαγωγεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog