Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας (Εικόνες)

- Advertisement -

Με πολύ έντονη την παρουσία του κόσμου, έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας…

Ένα έργο που μελετήθηκε το διάστημα 1989-1992 από τον τότε δήμαρχο Γιάννη Γιωτάκη και μετά από δύο δεκαετίες προσμονής, φτάσαμε στη σημερινή ημέρα όπου έγιναν τα εγκαίνια του κτιρίου, παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Θελερίτη, των αντιπροσώπων της Περιφέρειας Γιώργου Πετρίτση και Απόστολου Παπαφωτίου, των πρώην δημάρχων Γιάννη Γιωτάκη και Κώστα Λογοθέτη και πλήθους κόσμου.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προφανως θα μεταφέρονται στην Πεαχωρα γιατι το εδώ Πνευματικο ειναι σε αθλια κατασταση στο Λουτρακι με τους 10000 κατοίκους μπράβο σας !!!!!

  2. πνευματικό κέντρο super,γήπεδο απ τα καλύτερα,σχολεία με πολύ καλές κτιριακές εγκαταστάσεις,πυροσβεστική,μουσείο,κλπ…μήπως να μετονομαστεί ο δήμος σε "περαχώρας και περιχώρων"

  3. Η κυρία με τις 6-7 στρώσεις σκιάς δίπλα στην θελερίτη είναι η αντιδήμαρχος Πρωτοπαππά, σωστά; Για Όνομα του Χριστού, της Παναγίας και των 12 Αποστόλων, τί έγραφε προσφάτως εδώ η άλλη, εντεταλμένη ασφαλώς, ότι η Μαρία θα κατέβει για δήμαρχος στις εκλογές και ξυδάκι σε όσους δεν αρέσει; Αυτό να δω ως εκλογικό αποτέλεσμα και μετά δεν αποκλείω και την διακυβέρνηση της χώρας από τον αναστημένο Χαρίλαο Φλωράκη.

  4. Πραγματικά ενα στολίδι για την Περαχώρα που ελπίζω να αξιοποιηθεί όπως του αρμόζει και οχι κατά του δοκούν ! Αυτό που θα ήθελα να υπογραμίσω είναι η υποκρισία μερικών και ιδιαίτερα του [ Μαέστρου ]ο οπίος αφού κατάφερε με τις πλάτες δημοτικών αρχόντων να καταστρέψει την Φιλαρμονική Περαχώρας και αφού δεν [εισέπραξε ]αυτά που περίμενε παρετήθηκε και αυτός και οι υπόλοιποι καθηγητές απο το σώμα της Φιλαρμονικής Λουτρακίου εχτές με τι θράσσος ηρθε και διεύθηνε το διαλυμένο υποτιθέμενο σώμα;και με πλάτες πιανού; Αλήθεια πόσο σανό ακόμα θα δώσετε ;

  5. Τις προσκλησεις να τις στελνετε με ωρα Λονδινου για να ερχονται στην ωρα τους καποιες..κ οχι με 1.30 ωρα καθυστερησης σκοπιμως για τις εντυπωσεις .Εχει καταντησει γραφικο .Η συνεπεια δειχνει κ σεβασμο στους υπολοιπους παρευρισκομενους .

  6. Για να δείτε τι κόσμος μαζεύεται για να δει από κοντά και να σφίξει το χέρι δίνοντας συγχαρητήρια για την καλή δουλειά στους βουλευτές του νομού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα