Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την 6η θέση κατέκτησε ο “δικός μας” Α. Λυμπερίου στις εκλογές Αντιπροσώπων του ΟΕΕ

- Advertisement -

Στην 6η θέση και για 4η συνεχόμενη θητεία ο “δικός μας: Αναστάσιος Λυμπερίου στην Αντιπροσωπεία του ΟΕΕ….Τον Αναστάσιο τον έχουμε γνωρίσει από τα επιστημονικά και οικονομικά άρθρα του που προβάλλονται και στο loutrakiblog.gr. Αυτό που πολλοί όμως δεν γνωρίζουν είναι ότι κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας!!!!

Η μαζική συμμετοχή και τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής απέστειλαν σε όλη την ελληνική κοινωνία πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας:

Οι οικονομολόγοι στηρίζουν το Οικονομικό επιμελητήριο, διεκδικούν τα συλλογικά τους δικαιώματα και την αυτονόητη εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών. 
Παράλληλα οι συνάδελφοι επιβραβεύοντας το έργο , τη συνέπεια και την αξιοπιστία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ) της έδωσαν το 35,69% των ψήφων, αυξάνοντας τα ποσοστά της από 31,9%, που είχε λάβει στις τελευταίες εκλογές του 2013. Έτσι η ΔΗΚΙΟ κατάφερε να αυξήσει τις έδρες τις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο από 5 σε 6.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είχε Κορινθιακή σφραγίδα!

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, τους συνοδοιπόρους μου στη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ όλα αυτά χρόνια, την οικογένεια μου, τους συμφοιτητές και τους φίλους μου που με στήριξαν και με εξέλεξαν στην 6η εκλόγιμη θέση με 950 ψήφους στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για 4η συνεχόμενη θητεία. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που εκλέγονται στη ΣτΑ του ΟΕΕ. Η επόμενη ημέρα βρίσκει όλους τους οικονομολόγους ενωμένους και αποφασισμένους να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους και να αγωνιστούν για τον τερματισμό των υφεσιακών και φορομπηχτικών πολιτικών.”

Με εκτίμηση Α. Λυμπερίου – (Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας)

Η δημοσιογραφική ομάδα του “LoutrakiBlog” του εύχεται καλή θητεία! 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog