Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πήρε Χρήστο Τσουμάνη ο Ισθμιακός !

- Advertisement -

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Ισθμιακός για την περίοδο του Ιανουρίου και πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο σύνολο του Παντελή Κολλιάκου. ..

Τον Χρήστο Τσουμάνη έκανε δικό της η ομάδα των Ισθμίων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότινος αγωνίστηκε στην Κόρινθο ’06, έχοντας μάλιστα μια καλή παρουσία εκεί, μετακόμισε αφού πρώτα είχε μείνει ελεύθερος, με στόχο να αποτελέσει ακόμη έναν επικίνδυνο κρίκο για τις αντίπαλες άμυνες καθώς αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή έπαιξε αναμφισβήτητα ο κόουτς των “μπλέ” Παντελής Κολλιάκος, που αποτελεί έναν ποδοσφαιράνθρωπο που κάθε αθλητής θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα ομάδων όπως ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Αγίου Στέφανου, Πανερυθραϊκός και Κόρινθος ’06 φυσικά.

Σε δηλώσεις του στο revista.gr ο Χρήστος Τσουμάνης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση της ’06 και κυρίως στον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη, τον κόουτς Σταύρο Μπινιάρη και τον Γιώργο Φουρναράκη για την άψογη συμπεριφορά τους. Επίσης δήλωσε χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία και πως θα κάνει τα πάντα για να κάνει περήφανους τους ανθρώπους του Ισθμιακού.

Επιμέλεια: Στάθης Ντάγκας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog