Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σσσσσ! Ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου κοιμάται!

- Advertisement -
                     

Δεν είναι λίγα τα παράπονα που ακούγονται για το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, όπως δεν είναι και λίγα τα παράπονα για τη θητεία του. Σήμερα, δημοσιεύουμε την κραυγή αγωνίας ενός καταστηματάρχη της πόλης που μέσα από το Lb θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους…

“Τα παράπονα των επαγγελματιών, στη συγκεκριμένη περίοδο των εορτών, αφορούν στην ανυπαρξία του Συλλόγου (Αλήθεια, πότε θα βγει η ανακοίνωση για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων? Μετά τα Χριστούγεννα?)…

Αλλά είναι και το άλλο: Ενώ μαθαίνουμε ότι σε όλη την Κορινθία οι Εμπορικοί Σύλλογοι αναλαμβάνουν δράσεις και πρωτοβουλίες, ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, και μαζί του πεθαίνουμε και μεις οι επαγγελματίες. 


Καμία πρωτοβουλία, καμία ενημέρωση, κανένα ενδιαφέρον.

Αυτό που μπορώ να κάνω από αυτή εδώ τη στήλη ( και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το βήμα που μου δίνετε) είναι ως επαγγελματίες της πόλης να απομακρύνουμε όσους ασχολήθηκαν και προσπάθησαν να κάνουν το Σύλλογο πολιτικό παραμάγαζο. Αυτά, αλλού!

Ο άλλοτε μεγάλος και τρανός Εμπορικός Σύλλογος, που είχε τον πρώτο λόγο, σήμερα αργοπεθαίνει, και βεβαίως κάποιοι με ονοματεπώνυμο έχουν μεγάλες ευθύνες γι΄αυτό.

Εμείς οι ίδιοι λοιπόν πρέπει να ενεργοποιηθούμε, οι επαγγελματίες της πόλης,και όχι οι αρριβίστες των προσωπικών φιλοδοξιών-ματαιοδοξιών, που θέλουν να προσθέσουν άλλη μια σφραγίδα στο βιογραφικό τους.

Ας μπούμε μπροστά,να πάρουμε το Σύλλογο, ώστε να έχουμε φωνή στην πόλη, ώστε να ορίσουμε την τύχη των επιχειρήσεών μας.

Ας μην αδιαφορήσουμε, όσοι το έκαναν χάθηκαν.


Ενας αγανακτισμένος επαγγελματίας”

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον δεν ήρθατε στη γενική συνέλευση όπου και μοιράστηκε τυπωμένο το εορταστικό πρόγραμμα.. Και αναρωτιέμαι, γιατί μιλάμε ανώνυμα και δεν έχουμε το θάρρος της γνώμης μας??

  2. Το πρόγραμμα το πήραν όσοι έχουν πληρώσει την συνδρομή του 2016 και όπως γράφει η Μαρία Θωμά σίγουρα δεν ήρθατε στην Γενική Συνέλευση
    Οι δράσεις γίνονται και έχετε δικαίωμα να τις απαιτείται όταν πληρώνετε τις συνδρομές σας,με 20 μόλις συνδρομές τι θέλετε να κάνει ο εμπορικός συλλογος;

  3. Μαρία Θωμά, είσαι καινούρια, θα μαθεις στην πορεία ..
    Ανωνυμε 2.52 που προφανως είσαι μελος του απερχόμνενου ΔΣ, καλα θα κανεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κανεις την αυτοκριτική σου πριν κατηγορήσεις τους συναδέλφους σου.
    Και ποιοι ειστε εσεις που απαγορεύσατε να ψηφίσουν επαγγελματίες, ενω η δικαστική αντιπρόσωπος σας έλεγε ότι αυτό είναι παράτυπο? και ποιοι είστε εσείς που αποφασίσατε ποιος θα πάει αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία (χαχαχα εδω γελανε) και ποιοι είστε εσεις που ακυρώσατε τις εκλογές? και ποιοι είστε εσεις που δεχτήκατε υποψηφιότητες και μετά αποφασίσατε ότι τα μέλη δεν είναι μέλη? Πηγαίντε σπιτια σας, είστε επικίνδυνοι. Αφήστε τους επαγγελματίες να αναλάβουν που δεν έχουν πολιτικές φιλοδοξίες… κατάλαβες ανώνυμε?

  4. Εχει απόλυτο δίκιο ο 3:17.Πιο πολιτικοποιημένος φορέας δεν υπαρχει. Οικτρό και οδυνηρό. Δείχνει την ασυνεννοησία σε όλο της το μεγαλείο για το πως λειτουργεί το Λουτράκι. Ο καθένας την πάρτυ του και ο άλλος το ΚΚΕ.
    Μιλάμε για πλήρη σύγχυση.
    Δεν είναι κακό να μπάινουν νέα μέλη με όρεξη και διάθεση όπως η ανωτέρω κυρία.
    Για να κάνω μια ερώτηξη;
    Πόσα μέλη ενεργά έχει ο σύλλογος; δηλαδή πόσα καταστήματα, που λειτουργούν στο Λουτράκι αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε θα ήταν μέλη στον σύλλογο με ή χωρίς συνδρομή;
    Και εάν ξέρετε πόσα ΘΑ έπρεπε να είναι, για πείτε μας πόσα είναι τελικά; και γιατι δεν είναι όλα; δε συζητάω τα ενήμερα…. ούτε 12 καταστήματα για να σώσουν τα προσχήματα.
    Είναι λυπηρό για την πόλη η απουσία του Εμπορικού Συλλόγου. Τραγικό θα μπορούσα να πω.

  5. Το να λέμε ανώνυμα κάτι είναι το πιο εύκολο!!! Το πιο δύσκολο είναι να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του και οι ευθύνες είναι ΟΛΩΝ των εμπόρων και επαγγελματιών. Τις πιο πολλές ευθύνες όμως τις έχουν αυτοί που ποτέ δεν πέρασαν την πόρτα μιας γενικής συνέλευσης, που ποτέ δεν είπαν μια γνώμη, που ποτέ δεν συμμετείχαν σ' αυτό που λέγεται εμπορικός σύλλογος και τα περίμεναν όλα από τους άλλους.
    Όποιος έχει αντίθετη γνώμη ας την πει επώνυμα και το πιο σωστό θα ήταν να την πει στην γενική συνέλευση που θα γίνει το Γενάρη.
    Υ.Γ.
    Όσο για τις δράσεις του συλλόγου, πήρε πέρυσι πρωτοβουλίες. Οι συμμετέχοντες ποιοι ήταν ;;;;;;;;;;
    Και όσο για τον <> την αγανάκτισή του θα μπορούσε να την βγάλει σε μια γενική συνέλευση στην οποία δεν είχε ποτέ το χρόνο να έρθει !!!!!

  6. Μπορεί να είναι καινούρια, η Μαρία
    Θωμά, είναι όμως σωστή επαγγελματίας
    Είδαμε τους Λουτρακιώτες τόσα χρόνια
    τι κάνουν, να φάει ο ενας τον άλλον
    ΛΙΤΣΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog