Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Μάκη Μυργιώτη “χτύπησε” ο Πέλοπας Κιάτου!

- Advertisement -

Στην ομάδα της καρδιάς του, έτσι όπως την έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν, επιστρέφει ο Μάκης Μυργιώτης. ..

Μια πολύ σπουδαία προσθήκη για τον Πέλοπα Κιάτου που κάνει το μπαμ με τον έμπειρο επιθετικό και ενισχύει σημαντικά το ροστερ του Τάσου Πέρρα, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας. Με αυτό τον τρόπο οι “κόκκινοι” δείχνουν ότι και τη νέα χρονιά θα επιδιώξουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και το κυνήγι του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για τον Μάκη Μυργιώτη ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην Κορινθία εδώ και αρκετά χρόνια, με μεγάλη εμπειρία, που αναδείχτηκε από τον Πέλοπα και επιστρέφει σε ένα γήπεδο που σίγουρα τον αγαπάει. Έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία φανέλες ομάδων όπως ο Παννεμεατικός, ΑΟ Ζευγολατιού, Ατρόμητος Χιλιομοδίου κ. α…

Θα κάνουμε λάθος αν επιχειρήσουμε να συγκεντρώσουμε το πόσα γκολ έχει σημειώσει διαχρονικά ή πόσες φορές έχει βγει πρώτος σκόρερ και καλύτερος επιθετικός στην Α’ Κορινθίας. Αναμφισβήτητα μια μεγάλη επιστροφή για τον Πέλοπα σε μια χρονιά που κάνει πρωταθλητισμό ξανά.

*Η φωτογραφία είναι από το apopsi24.gr – Γιώργος Λιακόπουλος.

Επιμέλεια κειμένου : Στάθης Ντάγκας
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog