Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτά διαβάσατε στο loutrakiblog το 2016

- Advertisement -

Σε λίγες ώρες, αποχαιρετάμε το 2016 και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά. Ειδήσεις τη χρονιά που τελειώνει υπήρξαν πολλές. Άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Τι επιλέξατε όμως να διαβάσετε περισσότερο. Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις του loutrakiblog.gr για το 2016…

Δυστυχώς, το top ten της χρονιάς, δεν ξεκινάει ευχάριστα. Στη δέκατη θέση των δημοφιλέστερων αναρτήσεων. θα συναντήσουμε την είδηση για έναν 30άχρονο Λουτρακιώτη που αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του.


Περισσότερα για την αυτοκτονία που συγκλόνισε το Λουτράκι

Η γυναίκα που κέντρισε το ενδιαφέρον (και πλήθος σχολίων όταν δημοσιεύσαμε τη φωτογραφία) στην παραλία του Λουτρακίου. Γιατί; Επειδή φορώντας τη μαντίλα, τη μπλούζα και το παντελόνι της, αποφάσισε να βουτήξει στα νερά του Κορινθιακού για να δροσιστεί.

Λουτράκι: Η γυναίκα που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στην παραλία (Εικόνες)

Η επόμενη ανάρτηση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δείχνει με τον χειρότερο τρόπο την εικόνα της κρίσης. Όταν στις δημοφιλέστερες αναρτήσεις, βλέπουμε μια αγγελία από ένα συσκευαστήριο της Κορινθίας που ζητά προσωπικό. εποχικού μάλιστα χαρακτήρα, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Και θα είναι η μοναδική ανάρτηση που θα αναφέρουμε αριθμό μοναδικών προβολών για να αντιληφθούν κάποιοι το πόσο μακριά είμαστε από το πολυπόθητο φως στο τούνελ. 12.576 μοναδικές προβολές! Συγχαρητήρια…


Συσκευαστήριο στην Κόρινθο ζητά προσωπικό

Μια από τις ομορφότερες παραλίες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, είναι η Μυλοκοπή. Στην επόμενη θέση με τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις, μπορεί κανείς να δει ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα στην υπέροχη αυτή παραλία.

Λουτράκι: Η παραλία Μυλοκοπή

Στην επόμενη θέση, συναντάμε τη μεγάλη συμφωνία του εργοστασίου της PepsiCo-HBH στο Λουτράκι με την εταιρία Ελληνικό Ύδωρ Ε.Π.Ε. (Hellenic Water), που σας αποκάλυψε το loutrakiblog.gr… Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του loutrakiblog.gr, μέσα στους πρώτους 2 μήνες του 2017, το εργοστάσιο αναμένεται να λειτουργήσει.

Μια 43άχρονη γυναίκα από την Αθήνα που μάλιστα είχε δηλώσει την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον, έφτασε ως τη γέφυρα του Ισθμού και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Τραγικό τέλος για 43άχρονη γυναίκα που πήδηξε από τον Ισθμό


Δυστυχώς, η 43άχρονη, δεν ήταν η μόνη που επέλεξε την αυτοκτονία από τη γέφυρα του Ισθμού. Την ίδια μέθοδο επέλεξε και ένας 19άχρονος από την Κόρινθο, που τα τελευταία λόγια του προς τη φίλη του, είναι σίγουρο ότι γυρίζουν ξανά και ξανά στο μυαλό της.


Τα λόγια περιττεύουν… Και ειδικά, αν πρόκειται για τον αγαπητό φίλο και μαχητή Γιάννη Γκίκα, που στις 6 Ιουλίου του 2016, μας άφησε νωρίς. Είναι από τις φορές που δεν αντέχεις να πατήσεις καν τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο για να γράψεις…

Μαύρο πέπλο στο Λουτράκι.”Έφυγε” ο Γιάννης Γκίκας

Στη δεύτερη θέση των προβολών, θα συναντήσουμε ένα μεγάλο θέμα που (σκοπίμως) επιλέξαμε να μην θίξουμε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όμως, ήταν φανερό ότι απασχολούσε πολύ κόσμο, καθώς δεν ήταν λίγα τα περιστατικά των ανθρώπων που τσίμπησαν οι τσούχτρες. Στο νούμερο 2, λοιπόν, οι αυτοδύτες Λουτρακίου ενημερώνουν για την εμφάνιση μεδουσών στον Κορινθιακό:


Προσοχή! Τσούχτρες στον Κορινθιακό

Και στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας μια είδηση που έκανε το γύρο του Κορινθιακού διαδικτύου αλλά ευτυχώς δεν επαληθεύτηκε. Ευχή όλων, είναι η πρόβλεψη αυτή να μην επαληθευτεί όχι μόνο το 2017 αλλά γενικώς…

Η πρόβλεψη Βαρώτσου για μεγάλο σεισμό και η Κορινθία

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog