Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ

- Advertisement -

Τον ομογενή Τζορτζ Τζιτζίκο, αυτοδημιούργητο και δυναμικό επιχειρηματία από την Φλόριντα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία, επέλεξε ως αναπληρωτή βοηθό του ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ….

Ιδιοκτήτης της εταιρείας επικοινωνίας, σχεδιασμού και διαφήμισης μεγάλων εκδηλώσεων Telion, ο 49χρονος Ελληνοαμερικανός αποδέχθηκε την πρόταση του Τραμπ και έτσι στις 20 Ιανουαρίου θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

«Είμαι ευλογημένος και είχα το προνόμιο να κάνω όλα όσα έκανα. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με προέδρους και υπουργούς και έχω δει πράγματα που λίγοι άνθρωποι βλέπουν στη ζωή τους» είχε λίγο καιρό πριν, μιλώντας στο news5. Εξάλλου όπως είχε υπογραμμίσει «είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις τη δημοκρατία εν δράσει»!

Ο Τζιτζίκος που έχει εργαστεί οκτώ χρόνια στην ομάδα του Τζορτζ Μπους, θεωρείται ο άνθρωπος κλειδί για την επαφή των Ρεπουμπλικάνων με τους Έλληνες στις ΗΠΑ.

Το Bloomberg αναφέρει ότι είναι πολύ κοντά στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά και την ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, προσπαθούσε να πείσει την ελληνική κοινότητα για το πόσο ενδιαφερόταν ο πλέον εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ για την Ελλάδα καθώς και για την πρόθεσή του να προωθήσει το θέμα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους.

Ο νέος αναπληρωτής βοηθός του Αμερικανού προέδρου γεννήθηκε στην Αλαμπάμα και είναι εργασιομανής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες έξι και εννέα ετών, τις οποίες λατρεύει. Την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας αρκετές φορές τα άφησε όλα για να πάει στα παιδιά του, αλλά και άλλες τόσες έλειψε από κοντά τους. Κάποια στιγμή που δεν ήταν δυνατό να πάει σε μια σχολική γιορτή, όλοι ήξεραν πως έχει στεναχωρηθεί. Ο Ντόναλντ Τραμπ, μάλιστα, τράβηξε ένα βίντεο μέσα από το αεροσκάφος ζητώντας από τα κορίτσια να κλέψει για λίγο τον μπαμπά τους. «Κορίτσια, ο μπαμπάς σάς αγαπάει πολύ. Αλλά έχουμε προεκλογικό αγώνα. Αν είναι ΟΚ, θα σας τον κλέψω για μια μέρα. Είναι πολύ ταλαντούχος και τον χρειάζομαι. Σας ευχαριστώ» είπε ο Τραμπ.
http://www.pontos-news.gr/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog