Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αυτά τα βλέπει κανείς; Και αν τα βλέπει, τι κάνει για να τα διορθώσει;

- Advertisement -

Σε μία τουριστική πόλη, όπως είναι το Λουτράκι, που η παραλία θα έπρεπε να είναι σε αρίστη κατάσταση και να αποτελεί το κόσμημα του Λουτρακίου, πόσο περήφανοι πρέπει να είμαστε για την παρακάτω εικόνα;…

Ας τα δουν οι αρμόδιοι και ας προβληματιστούν (αν αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν)… Εκτός αν φταίει (πάλι) το loutrakiblog.gr που τα αναδεικνύει…

Και για όσους αναρωτιούνται, το έκτρωμα αυτό βρίσκεται δίπλα στο ουζερί 5 αδέρφια…

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή οι κάτοικοι του Λουτρακίου είναι της αριστοκρατίας και δεν αντέχουν να βλέπουν τσαντίρια. Μάλλον πολλοί ανάμεσά μας θα χαίρονται διότι θυμούνται έτσι την καταγωγή τους και τις γούρνες που κυλιούνταν στα γειτονικά χωριά τους. Τα σχόλια πολλών να διαβάσεις εδώ, ακόμη και τα καμώματα της δημοτικής αρχής, μπορείς ανέτως να κατανοήσεις ότι το επίπεδο πάει ασορτί με το εν λόγω "κατασκεύασμα" !

  2. Από αυτό πειράχτηκες;Τι να πώ!!!Οι σπασμένες πλάκες στο πάρκο όπως και οι τρύπες χαβούζες στη μαρίνα που έχω πέσει μέσα στις βρωμιές και πάρα τρίχα δεν έσπασα πόδι,δεν σου λένε τίποτα;Οι τέντες του υπαίθριου βιβλιοπωλείου σε πείραξαν;

  3. Ζεις ακόμα στις δεκαετίες '80,'90 να μη σε πάω πιο πίσω που το Λουτράκι έσφυζε απο ζωή και τουρισμό!!! Τώρα μια απλή παραθαλάσσια κωμόπολη είναι κοντά στην Αθήνα!!!Άσε τους ανθρώπους στην ησυχία τους!!!Κοιτάξτε να ξαναδωσετε στην πόλη την χαμένη αίγλη της με σοβαρά έργα και υποδομές και αφήστε τις μικροπρέπειες!!!

  4. τα φιλαρακια να ναι καλα και να κανουν οτι γουσταρουν .Οσο αυτος εχει κλεισει δημοσιο χωρο αλλο τοσο το εχουν κανει και οι αλλοι με τις υπερκατασκευες και η δημοτικη αρχη δεν τους πειραζει .Καμια δημοτικη αρχη δεν τους πειραξε για την ακριβεια ..

  5. 6:04 μ.μ. ναι ! της αριστοκρατιας ειναι οι κατοικοι του Λουτρακιου ! και οταν πηγαινα καλοκαιρι στο χωριο της γιαγιας μου την Περαχωρα παιζαμε κ πλενομαστε στις γουρνες κ σε τενεκεδες κ σε λεκανες ! και θυμαμαι ενα σπιτι πεντακαθαρο κ μια οικογενεια να λαμπει ! κι αφου μιλας για επιπεδο ….. παρε το δικο σου κ το κουβαδακι σου μαζι κι αντε να παιξεις αλλου !

  6. Πρώτον 6:01, 6:04, 6:30, γιατί δε τα γράφεις σε ένα σχόλιο για να φαίνεσαι σαν 3 σχολιαστές;
    Δευτερον ρε εκκολαπτόμενε φίτσουλα της δημοτικής αρχής που από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνει και ο πιο ηλίθιος πως τους κάνεις πλάτες για το τσαντίρ μαχαλά που έχει στήθει στην παραλία, για ποια μαρίνα κάνεις λόγο ρε βουρβουρού εγκεφαλική;
    Ένα γραφικό λιμανάκι είναι με μία προέκταση που την πλήρωσαμε χρυσάφι για τα καπρίτσια ορισμένων και τα συμφέροντα των λίγων!
    Πάρα πολύ καλά κάνει το Λουτρακί μπλοκ & αναδεικνύει την ασχετοσύνη της δημοτικής αρχής και τους επικίνδυνους χειρισμούς της οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν το Λουτρακι σε τσαντιρούπολη!

    ΥΓ εγώ δημόσια δίνω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά τους συγκεκριμένους blog kαι κάνω έκκληση να δημοσιεύονται και άλλα τέτοια θέματα από το λουτράκι μπλοκ για να φαίνεται η γύμνια του Γκιώνη και των πολιτικών του κολαούζων που δεν νοιάζονται για το Λουτρακι και αυτο το λέει ολη η κοινωνία!

  7. Ο παραλιαρχης Γιώργος Ρουμελιώτης ονειρεύεται και υδροπλάνα τα βλέπει αυτά; εκτός αν θέλει να μας φέρει υδροπλάνα και να βλέπουν οι επισκέπτες αυτά τα χάλια!!!
    Αίσχος

  8. Αντί να στείλετε την αστυνομία εκεί για να βεβαίωσει της παράβασεις την βγάζετε στους δρόμους ξηλώνεται τις πινακίδες των επισκεπτών για να μην ξαναπατήσει κανένας στο Λουτρακί!
    Εσείς μας μισείτε και μας πολεμάτε ε ρεεεε επειδή σας εκλέξαμε!
    Πίσω έχει αχλάδα την ουρά πλησιάζουν και πάλι εκλογές θα φάτε μαύρο που θα είναι όλο δικό σας.

  9. Το συγκεκριμένο σημείο μυρίζει και άσχημα γιατί προφανώς κάποιοι πηγαίνουν τη νύχτα εκεί και επειδή τους εμπνέει το σημείο τα κάνουν και μάλιστα με θέα τον Κορινθιακό!

  10. 3:07 π.μ. άλλο καθαριότητα, άλλο καλλιέργεια. Εσύ δηλαδή τα ταυτίζεις επειδή και τα δύο αρχίζουν από κάππα; Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου; Άτομα σαν κι εσένα έρχονται τελικώς να με επιβεβαιώσουν.

  11. 2:01 μ.μ. αλλος ανακατεψε αριστοκρατια, τσαντηρια, κ γουρνες κ προσβαλει ανθρωπους γενικα !!! εσυ ασχολησου με την δικη σου επιβεβαιωση γιατι μαλλον αυτο εχεις αναγκη !!

  12. Αυτό το τσαντίρι πουλάει βιβλία. Αλλά πόσοι αγοράζουν? Τα καλαμαράκια στον Γιάννη και στα 5 αδέλφια τους νοιάζουν μόνο. Να γεμίσουν την στομάχα με φαί και όχι το νιονιό με γνώση. Εσύ 6.49 ξέχασες πως αυτοί οι "αριστοκράτες" ψηφοφόροι ψήφισαν τον Γκιώνη. Τόσο τους κόβει, που έχαψαν τις προεκλογικές φαμφάρες του. Εκτός κι αν είσαι ένας από τους οπαδούς του.

  13. 6:49, εσύ εμφανώς θα μπήκες στο LB αμέσως μόλις βγήκες από τη γούρνα. Φόρεσε γρήγορα την κάπα σου, την προβιά σου, ό,τι έχεις πρόχειρο τέλος πάντων, μην πουντιάσεις και αρπάξεις καμιά πνευμονία και τρέχεις μετά στην κυρά μαμμή να σου ρίξει βεντούζες. Τουλάχιστον δεν αγοράζεις από το τσαντίρι εκεί κάνα βιβλίο να περάσεις κάπως παραγωγικά τις ώρες σου καθότι θα'σαι κλινήρης;

  14. Βγάλε και μία λινάτσα 7 :34 μπροστά από το τσαντίρι και πούλα οδοντόκρεμες οδοντόπαστες, τσιμπιδάκια για τα φρύδια και άλλα τέτοια αναλώσιμα!

  15. Οπα ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΓΚΙΩΝΗ
    ΤΣΑΝΤΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
    Αντε και εις κατώτερα θα σας έγραφα αλλά πολιτικά έχετε πιάσει πάτο δεν πάει παρακάτω.
    Τους δημότες ποιος τους σκέφτηκε από σας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog