Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Πότε θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, Παναγιώτης Πρωτοπαππάς…

Η κηδεία του, θα γίνει την Τεταρτη στις 13:00 στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Περαχωρας, ενώ από τις 11 το πρωί, η σορός του θα βρίσκεται στο ναό για τον κόσμο.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με ιδιόχειρη επιστολή του, επιθυμία του ήταν να μην γίνει η κηδεία του Δημοσία δαπάνη, όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη για δημάρχους και πρώην δημάρχους και να μην εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ζεις 1155 σε άλλο πλανητη για πεσ μου προσοντα ειδα ποσο στεναχωρηθηκε για το θειο φωτογραφισ στο διαδικτυο γελακιαααααα λυπαμε για σενα που μαλλον θα παρειρ για ροφημαξυδιασμενο κρασι

  2. Τα καλύτερα συλλυπητήριά μας για την Μαρία θα είναι να την ψηφίσουμε για τη δημαρχεία στις επόμενες εκλογές. Αυτό θα αναπαύσει και την ψυχή του συγχωρεμένου του θείου της ο οποίος θα την καμαρώσει από εκεί ψηλά στο πόστο που κατείχε άλλοτε!

  3. 2:19 δεν γνωριζω πως ηταν ο θειος της ως δημαρχος αλλα το κοπελα δεν κανει οχι για δημαρχος αλλα ουτε για δημοτικη συμβουλος.Πραγματικα απο πολιτικη νοημοσυνη κατω του μηδεν.

  4. Η κυρά μαριώ στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που στήθηκε πρωί πρωί στην παραλία για να βγάζει selfie στα χιόνια για το facebook!
    Αυτό τα λέει όλα η κοπέλα είναι αλλού για αλλού μπαμπαλού και νομίζει πως μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί

  5. ο ιδιος εισαι βαλτοσ αν νομιζεισ ότι αυτά είναι κριτήρια γελασ με τον εαυτο σου τον κοσμο δεν το κοροιδευεισ τι παει να πη ανηψια δε καταλαβα ασε μας ρε μπαρμπα αλλα σου αρεσουν

  6. σιγα την περσόνα ρε φίλε.. μεχρι Περαχωροholywood.
    Απο κλάψες έχουμε μπουχτήσει .
    Εμένα να μην ερθουν να μου ζητήσουν ψήφους μόνο .

  7. Όλοι εσείς που γράφετε εδώ εναντίον της Μαρίας μας, της αυριανής δημάρχου, σύντομα θα νοστιμίζετε ακόμη και τον φρέντο σας με ξυδάκι.

  8. εδω εβγαλαν το συριζα .Για τελειωτικη καταστροφη θα κολλησουμε ? οι Ελληνες ψηφοφοροι επιασαν πατο δεν περιμενω θαυμα για τις επιλογες τους πλεον

  9. 7:26 μ.μ. το γράφεις και μόνος σου " όλοι εσείς που γράφετε εδώ εναντίον της μαρίας της αυριανής δημάρχου"
    Συνεπώς με την ψήφο μόνο τη δικιά σου και όλους εμάς απέναντι της δεν βγαίνει δήμαρχος φίλε.
    Εκτός αν κατέβει με τανκς!
    Αυτό δεν πρόκειται να το κάνεκ ποτέ γιατί μπορεί να σπάσει κανένα νύχι, συνεπώς μην μπερδεύεσαι και γράφεις ότι σου κατέβει αντε να κάνεις καμιά δουλειά.
    Τραβάμε με το μπισμπίκη να ρίξεισ αλάτι στους δρόμους και αν δεν έχετε περάστε να σας δώσω εγώ πιπέρι!

  10. Γλυκιά χρυσοδάχτυλη και πεντάμορφη Μαρία μας, μόλις βγεις δημαρχίνα θα κάνεις το Λουτράκι μας να δείχνει κούκλα σαν κι εσένα, να το στολίσεις με τη δροσιά σου και την αύρα σου!

  11. Αν πάντως ο κρητικός μελισσοκόμος που ξετρέλανε τσι γυναίκες ξετρέλαινε επαέ τσε τη Μαριώ τσε την έπαιρνε στη Κρήτη να την ταΐζει χοχλιούς τσε γραβιέρα ντόπια, εγώ δεν θα έλεγα όχι, με την ευχή μου τσε δεν θα μου έλειπε διόλου. Τι'ναι ο κάβουρας, τι'ν το ζουμί του…

  12. 1:34 π.μ. Αιωνία η μνήμη του θείου της, αλλά ο μορφονιός τί να την κάνει ρε σύντεκνε? Να την πήξει να την κάνει μανούρι? Μελισσοκόμος είναι ο άνθρωπος. Τί να ξέρει από τυρόγαλα και βουτύρατα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog