Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την παραλία του Λουτρακίου

- Advertisement -

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει στη Χερσαία Ζώνη του Λιμένα Λουτρακίου συγκάλεσε χτες στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, των Γενικών Γραμματέων Ιωάννη Θεοτοκάκαι Χρήστου Λαμπρίδηκαι υπηρεσιακών παραγόντων…

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης, ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων, Διονύσης Παναγιωτόπουλος,καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η τακτοποίηση του ως άνω ζητήματος, το οποίο εκκρεμεί ουσιαστικά επί 30 χρόνια. Οι αρμόδιοι φορείς ανέφεραν ότι έχει ανατεθεί στο Ε.Μ.Π. μελέτη, ώστε να διευθετηθεί αυτό χρονίζον πρόβλημα στην πόλη, με νόμιμο τρόπο. Όπως επισήμαναν, η μελέτη αναμένεται να είναι έτοιμη στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι με βάση τη μελέτη θα προχωρήσουν και οι απαραίτητες ανακατασκευές, ώστε να τακτοποιηθεί η λιμενική ζώνη και ο χώρος να λειτουργεί στο εξής νόμιμα. Για το θέμα των προστίμων που έχουν επιβληθεί, ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε να το εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή.

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαλιστα μελετη στο εμπ οπως τα ανοξειδωτα παγκακια που βαλανε στην παραλια που το καλοκαιρι ψητος και το χειμωνα παγοκολονα απο αυτο και μονο χρειαζεται να καταλαβει καποιος τη αναπλαση θα κανουν τα οποια παγκακια στοιχησαν 400 ευρω το ενα πληρωνουμε οι πολιτες ενα σωρο λεφτα για βλακειες

  2. Aπο Μάρτη καλοκαίρι!! Που να γκρεμίζουν οι ερημοι οι καταστηματάρχες!. Αντε και του χρόνου πάλι! Κατι θα γίνει, μια μελέτη ακομα και περνάει ο καιρός. Και η πόλη αδειάζει και αηδιάζει!!! Κοντα ειναι η Κόρινθος. Μονο τα προστιμα μας ενδιαφέρουν. Ντροπή και πάλι!

  3. Ευτυχώς που δεν βλέπει ο άνθρωπος ,διότι εάν έβλεπε τα χάλια της παραλίας θα έδινε εντολή να μην μείνει τίποτα όρθιο.
    Η μελέτη θα δοθεί τον Φεβρουάριο οπότε να περιμένουμε άλλον ένα χρόνο μέχρι να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και μετά άλλον έναν χρόνο για να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις και μετά βλέπουμε…έχει ο Θεός

  4. Συγνωμη μηπως γνωριζει καποιος την αναπλαση ποιος θα την πληρωσει απο την στιγμη που σαν δημος (και οχι μονο) εχουμε χρεοκωπησει ?

  5. το μόνο που ήθελαν ήταν μια φωτο και μια υπόσχεση για δηθεν εξέταση των προστίμων έτσι για να έχουν κάτι να λένε στους καταστηματάρχες και τους κατοίκους.

  6. 1:04 μ.μ. εσύ που μπόρεσες να μαντέψεις τον θρίαμβο του τσίπρα και τον ψήφισες, σου είναι τόσο δύσκολο να μαντέψεις τι είμαι, ρε σταλινασφαλίτη?

  7. 3:16 μ.μ. Δεν τους νοιαζει τους ποιο πανω που γραφουν φτανει να γκρεμιστουν τα μαγαζια γιατι τους πειραζουν λες και στα νησια που πανε διακοπες δεν υπαρχουν τραπεζια ακομα και μεσα στη θαλασσα εκει δεν τους πειραζει στο Λουτρακι τους πειραζει αληθεια τα παγκακια με τη λεφτα τα πληρωσαν που βαλανε μα φυσικα εμεις οι πολιτες θα πληρωσουμε ολοι αυτη τη βλακωδη αναπλαση

  8. Από τις 400.000 ευρώ που παρέλαβε ο Ρουμελιώτης χωρίς να κάνει κανένα έργο έχουν απομείνει υπόλοιπό 160.000 ευρώ . Με τι χρήματα θα αναπλάσει την παραλία ? Ποιος θα απαντήσει για αυτό ο Γκιώνης ή ο Ρουμελιώτης?

  9. όλα ιδιωτικά να σωθεί ο τόπος.πληρώνουμε το δημόσιο για έργα και τα τρώνε Επαγγελματίες Αριστεροί οι απατεώνες που κόπτονται δήθεν για το λαό, και διορίζουν τον κάθε αργόμισθο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog