Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλειστά και αύριο Τετάρτη ΟΛΑ τα σχολεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Ύστερα από συνεννόηση του Δημάρχου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 και 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α ́/7-6-2010), αποφασίστηκε…

την 11η Ιανουαρίου 2017  ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  , να παραμείνουν κλειστά, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και να τα ξανανοιξουν ΜΟΝΟ αν ειναι σιγουροι οτι μπορουν να ζεστανουν τις αιθουσες.Αλλιως απο…Δευτερα.Να μας το πουν ομως πρωτα αν δεν μπορουν για να παρουμε και την ευθυνη ως γονεις.

  2. Αν οντως υπηρχε οδηγια να εχουν προσβαση τα παιδια στους εσωτερικους χωρους του σχολειου, γιατι στο 2 Δημοτικο δεν τους επετρεψαν να μεινουν μεσα; Παρακαλω διερευνηστε το αν μπορειτε….

  3. Μετά το Πάσχα Δήμαρχε…. μην ταλαιπωρησεις τους δασκαλους….
    Αν τους εκοβαν το μεροκαματο να δεις πως θα πηγαιναν κανονικα στα καθηκοντα τους….
    Ε ρε Δημοσιο….

  4. Προτιμω να ξαναπαει το παιδι μου σχολειο το Πασχα, παρα να ερχεται το μεσημερι με πυρετο και να κανει μετα του κοσμου τις απουσιες….

  5. Αγαπητε στα χιονια ειμαι διπλα στο παιδι μου και φροντιζω να ειναι ντυμενο καλα και να μην κρυωνει, δυστυχως στο σχολειο δεν μπορω να ειμαι μαζι του και επαφιωμαι στην καλη λειτουργια του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog