Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: 23χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε χρήματα από περίπτερο

- Advertisement -

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) Κορίνθου, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, γιατί…

αφαίρεσε από περίπτερο χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, στην κατοχή του 23χρονου, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εσεις αν δεν ειχατε να φατε, τι θα κανατε? πηγε να ζητησει μια σοκοφρετα γιατι πειναει, ο περιπτερας θα αρνηθηκε με την καλη του την καρδια και θα ακολουθησε οτι ακολουθησε. οχι δηλαδη να τα φορτωνουμε ολα στους αλλοδαπουρες τωρα!

  2. ναι ρε ο κακομοιρος απο την πεινα το εκανε γιατι δεν τους ταιζουν σοκοφρετες οι αλληλεγγυοι ! ντροπη και αισχος να μην τρωνε σοκοφρετες να δυναμωσουν !

  3. Ένα τραγούδι απ' τ'Αλγέρι, τραγούδι του καμιλιέρη, τραγούδαγε κάποτε ο Καλδάρας, αλλά τώρα ο καμιλιέρης έχει μετατραπεί σε κλεφτρόνι που δρα όχι στο Αλγέρη αλλά εδώ και μάλιστα παροτρύνεται και από τις ΜΚΟ του Σόρος και του Τσίπρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog