Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον πρώην δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας, Παναγιώτη Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, Παναγιώτης Πρωτοπαππάς…

Η κηδεία του, θα γίνει σήμερα Τεταρτη στις 13:00 στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Περαχωρας, ενώ από τις 11 το πρωί, η σορός του θα βρίσκεται στο ναό για τον κόσμο.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με ιδιόχειρη επιστολή του, επιθυμία του ήταν να μην γίνει η κηδεία του Δημοσία δαπάνη, όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη για δημάρχους και πρώην δημάρχους και να μην εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό Παράδεισο Παναγιωτάκη. Ήσουν υπόδειγμα δημάρχου και ανθρώπου αλλά το κυριότερο είναι ότι έβγαλες άξια συνεχίστρια την γλυκύτατη, κομψότατη και πεντάμορφη ανεψιά σου της οποίας κοντοζυγώνει η ώρα να αναλάβει την δημαρχεία και να διαπρέψει. Και σε όσους δεν αρέσει, μπόλικο ξυδάκι σ'ενα μπωλ να κάνουν και παπάρα !!!

  2. Μια στιγμή ρε παιδιά μην τα μπλέκουμε όλα. Ο κος Πρωτοπαππάς ήταν σοβαρός, μετρημένος, και χαμηλών τόνων άνθρωπος, Θεός σχωρέσ’τον. Από που κι ως που δηλαδή άξια συνεχίστρια η ανεψιά του που ντύνεται σαν λατέρνα και νομίζει ότι είναι ακόμη στα 30 της, τρομάρα της;

  3. 10.43 .Το μυαλο αρχιζει να γερνει λιγο ,Εχεις παρει μονοτερμα και μονο αυτο λες τοσες μερες .Βλεπεις να ασχολειται κανενας αλλος εκτος απο σενα ? θειο, με ολο το σεβασμο
    να ξερεις ομως οτι δεν ψηφιζουμε οτι μας γυαλιζει , εχουμε αλλα κριτηρια .Γι αυτο εχουμε βουλιαξει το Λουτρακι .

  4. 1:50 μ.μ. Το Μαράκι τα πληρεί όλα τα κριτήρια κι αμόμη παραπάνω! Αν δεν ψηφίζουμε ότι μας γυαλίζει, όπως λες, τότε πώς τελικά βγήκε δήμαρχος ο Γκιώνης? Γυάλιζε η φαλάκρα του?

  5. 7.09 ο Γκιωνης δεν βγηκε απο μονος του δημαρχος,αλλα μαζεψε καποιους ψηφους απο τριγυρω .και οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος οπως λεει ο σοφος λαός.
    οσο για τα κριτηρια ο καθενας εχει τα δικα του .Αν σε κανει ευτυχισμενο να ονειρευεσαι αυτο δεν σου χαλαμε χατηρι ομως δεν σημαινει οτι εισαι σωστος .

  6. Δεν συγκρίνεις τον Κύριο Πρωτόπαππα
    με την Μαρία Πρωτοπαππά. Ο κύριος ήταν
    σοβαρός και διατηρούσε κάποιο κύρος
    Η Μαρία για πες τα κριτήρια που πληρεί;
    Ως αντιδήμαρχος δεν προσφέρει κάτι, δηλ
    τίποτα και ως ανθρωπος, όλο φρου φρου
    και αρώματα και αυτά χωρίς επιτυχία
    Δεν πρόκειται να γίνει το ίδιο λάθος,
    όπως εγινε με τον Γκιώνη, και τώρα με την
    Μαρία, λυπάμαι αλλά οτόπος, θέλει άλλους
    αυτούς τους είδαμε

  7. 10:50 μ.μ. ετσι ειναι ρε φιλε. Ποιος εδωσε ψηφους στον Γκιωνη? Τι τους γυαλισε δηλαδη επανω του και τον ψηφισαν? Οριστε τα ξεφτιλικια μας τωρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog