Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας και αύριο 12 Ιανουαρίου

- Advertisement -

Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται: «Μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την Κορινθία και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βέλου Βόχας με έντονες χιονοπτώσεις από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες της 10ης Ιανουαρίου, ο Δήμος Βέλου Βόχας με άμεσες ενέργειες μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν…..

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 10 Ιανουαρίου 2017 ο Δήμαρχος έλαβε μέρος στην συντονιστική επιτροπή στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Υπήρξε άμεση επέμβαση με τα μηχανήματα του Δήμου αλλά και με μηχανήματα ιδιωτών που μίσθωσε ο Δήμος για την αποκατάσταση των προβλημάτων του οδικού δικτύου.

Έγινε έκτακτη προμήθεια αλατιού

Ήδη σήμερα έχει ξεκινήσει εκχιονιστικό μηχάνημα, που παραχωρήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, για να καθαρίσει κεντρικούς δρόμους που υπάρχει πρόβλημα και ταυτόχρονα ρίχνει και αλάτι στους δρόμους.

Τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου Βέλου Βόχας στο Ζευγολατιό, Βραχάτι και Βέλο παραμένουν ανοικτά για την παροχή θέρμανσης σε ευπαθή άτομα.

Η επίλεκτη ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Βέλου Βόχας είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος υπάρχει.

Τα σχολεία του Δήμου, αν και είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα λόγω του παγετού και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog