Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Loutrakiblog.gr: Ιστορικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το 2017

- Advertisement -

Η νέα χρονιά, μπήκε με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το loutrakiblog.gr και το διάστημα από 8 Ιανουαρίου έως και 10 Ιανουαρίου…

Σε 62 ώρες το loutrakiblog.gr δέχθηκε 67.764 επισκέψεις, από 53.739 μοναδικούς χρήστες που άνοιξαν και διάβασαν 215.593 φορές τις ειδήσεις μας από 107 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο (στοιχεία της google analytics)! Μέγεθος που μεταφράζεται σε 860 μοναδικούς επισκέπτες την ώρα!

Και επειδή στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφοροι που επαίρονται για την επισκεψιμότητά τους, παραθέτοντας στοιχεία αμφιβόλου ποιότητας από τον blogger ή το facebook χάριν εντυπωσιασμού, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μοναδικό επίσημο στοιχείο επισκεψιμότητας είναι αυτό της google analytics. Και αυτό χρησιμοποιούμε για να σας αποδείξουμε του λόγου το αληθές.

Για να γίνει ακόμη πιο σαφής η επιτυχία του loutrakiblog.gr, ενδεικτική είναι η σύγκριση με τα ποσοστά κυκλοφορίας των τοπικών εφημερίδων που σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες τυπώνουν 3.000 φύλλα το μήνα.

Η σοβαρότητα, η εγκυρότητα, η ταχύτητα και η πρωτοτυπία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πάγια συνταγή που εφαρμόζει η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr,με την συμμετοχή των αναγνωστών του και αυτό αποτυπώνεται στην προτίμησή σας.

Αυτό κάναμε και όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες του χιονιά, φροντίζοντας για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Με συνεχείς ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ από κάθε σημείο του Δήμου (και όλης της Κορινθίας), προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο εικόνα για το τι συμβαίνει κάθε στιγμή. Και εσείς, μας επιβραβεύσατε γι αυτό με την προτίμησή σας.

Το loutrakiblog.gr έχει καθιερώσει την παρουσία του στην κορυφή του Κορινθιακού διαδικτύου. Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Στηρίζεται αφ’ ενός στη συνεπή, οργανωμένη και σκληρή δουλειά όλων όσων φροντίζουν για το περιεχόμενο. Αφ’ ετέρου στους χιλιάδες των επισκεπτών που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα που τιμά κάθε στιγμή, κάθε «κλικ» που κάνει ο αναγνώστης στα επιμέρους θέματά του.

Και αυτή η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η καλύτερη επιβράβευση όλων όσοι εργάζονται στο loutrakiblog.gr, μια εμπιστοσύνη που δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από μια υπόσχεση εκ μέρους μας: Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, ακόμη πιο γρήγοροι, ακόμη πιο έγκυροι και πιο αντικειμενικοί.

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λες βρε ασχετίδη….
    Μπουκάλες με πεπιεσμένο ατμοσφαιρικό αέρα λέγονται…!
    Γράψε και ένα νέο όπου δεν ξέρεις…

    ΄΄Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας ..΄΄

  2. Λογικό αφού μπαίνει ο μπισμπίκης 645 φορές την ημέρα γιατί δεν πιστεύει αυτά που βλέπει γραμμένα, πώς να μη γίνει ρεκόρ επισκεψιμότητας

  3. 9:14 μ.μ. εσένα σ'έχουμε αφήσει προ καιρού, ούτως ή άλλως. Στό'παμε και στο ξαναλέμε. Η υγρασία σε βλάπτει απεριόριστα, γιαυτό πάρε αφυγραντήρα GREE μπας και δεις προκοπή…διανοητική εννοώ…

  4. 9:14 μ.μ. Αν δεν συμφωνείς με το δημοσίευμα, αγνόησέ το και μην απαντήσεις καν. Αφού κάνεις τον κόπο να γράψεις, μοιράσου τη χαρά των bloggers, πες τους και ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο που ενημερώνουν τον κόσμο, μαζί και τα μούτρα σου τρομάρα σου, με θαυμάσια θεματογραφία. Γιαυτό λέω, χωριάταρος γεννήθηκες, τουρκόγυφτος θα πεθάνεις. Π. Λέκκας

  5. ston 11:43 μ.μ
    Όχι σε μένα τέτοια….
    Εσύ δεν ήσουν κκε, και κόλαζες αφίσες από τα 15-20 χρόνια σου..!
    Δεν θα πω για την διαδρομή σου μετά…..!
    Απλός τελευταία σε είδα με το σήμα του ποταμιού…!!
    Λέω ψέματα…??
    Κάθε μέρα περνώ από εκεί, έλα να μου πεις τι ψέματα είπα εδώ..?? Και ότι άλλο θέλεις…….

  6. εισαι σίγουρος ανθιπύλαρχε ότι υπάρχει ταυτοπροσωπία ανάμεσα στο πρόσωπο που γράφεις και σ'αυτό που είδες σε ΚΚΕ ή ποτάμι ή λίμνη ή ρυάκι? Αμ γιαυτό σου λέω να πάρεις λίγο Άζαξ να ξεθαμπώσεις τα γυαλάκια σου. Πού μπορώ να σε βρω; Στο γνωστό και μη εξαιρετέο πρασινοφρουράδικο;

  7. ανθιπύλαρχε, μια φιλική συμβουλή: το γράφουν και τα παιδιά εδώ στο LB. Να τρίβεις τα γυαλιά σου με αφρό ξυρίσματος για να δημιουργείται ένα προστατευτικό φιλμ και έτσι να μην θαμπώνουν ώστε να βλέπεις καλύτερα και τον αφισοκολλητή του ποταμιού, πρώην ΚΚΕ, και τον κουμπάρο ή μπατζανάκη ή κουνιάδο ή παραγιό αυτού που γράφεις εδώ. Άντε μπράβο, για να αποφεύγονται οι παρεξήγες.

  8. Όταν μου γράφετε κατά κόρον Ανθυπίλαρχε-πράσινο φρουρό .κ.α
    Και το σπουδαίο εδώ, είναι ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μένα..! Πέστε μου ένα μικρό παράδειγμα για αυτά όπου γράφετε και πως το συνδέετε…??..?
    Όμως σας τσούζει όταν εγώ βάζω ταμπέλες σε κάποιους ανώνυμους , χωρίς να τους έκθετο άμεσα..… !
    Βάζετε και το ονομά μου για να με διασύρετε κότες …
    Ενώ σας έχω πει το ονομά μου δεν θα γραφεί πάλι εδώ στο κοτέτσι…
    ΥΓ όσο για της έμμεσες απειλές όχι σε μένα…..
    ΥΓ τι λογική εχει αυτο το σχόλιο…??
    Τυγχάνετε μεν θλιβερός, αλλά με συγχωρείτε που κωλύομαι να προσθέσω και αξιολύπητος, κύριε Αρχοντίδη. Με εκτίμηση, Σ.Δ.

  9. "Ενώ σας έχω πει το ονομά μου" ΓΙΑ ΞΑΝΑΠΕΣ'ΤΟ ΠΑΥΛΑΚΟ!!!! ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΓΚΕΓΚΕ?

  10. 4:59 μ.μ. Ρε Παύλο θα μας τρελάνεις; Εσύ δεν είσαι αυτός που κόμπαζες επειδή βάζεις το όνομά σου και έλεγες ότι δεν επιθυμείς να μιλήσεις με ανώνυμους; Για ποιούς διασυρμούς μιλάς λοιπόν; Έπαθε και το μυαλό σου τώρα;

  11. Καταλαβαίνεις τι λες…??
    Όταν εγώ έβαζα το όνομα μου, ήταν δική ευθύνη…
    Τώρα δεν το βάζω, και δεν μπορείτε εσείς να μου βάζετε ταμπέλα….σε διάφορα ανώνυμα σχολεία, όπου μπορεί να μην ειναι και δικά μου… ειναι απλό…
    Θα πρέπει κάθε φορά όπου βλέπω το ονομά μου το οποίο εγώ δεν έχω βάλει να απολογούμαι….??
    Τι δεν καταλαβαίνεις..?

  12. Ποιά ανώνυμα σχολεία ρε Παύλο? Υπάρχουν ανώνυμα σχολεία? Σε κανένα σχολείο δεν πήγαμε να αναρτήσουμε ταμπέλα ούτε να γράψουμε με σπρέυ ή μαρκαδόρους το ο,τιδήποτε για σένα. Ό,τι γράφουμε, το γράφουμε εδώ και μόνο εδώ. Αστειεύεσαι τώρα? Ρε τι πήγε και κατέβασε από τη γκλάβα του. Άλλο και τούτο πάλι. Όρεξη είχαμε να παίρναμε σβάρνα τα σχολεία να γράφουμε για σένα. Αμ πες μας πως λολάθηκες τελείως !

  13. Βέβαια-βέβαια κάνω αρκετά ορθογραφικά λάθη…
    Είναι από της επιπτώσεις της ραδιενέργειας στο Λουτράκι, από την ατομική βόμβα…!!
    Εσύ όμως κόλλησες σε αυτό, και δεν μας λες τίποτα για το θέμα του (σχολοίου)…
    Όσο για αυτό το σχόλιο, είναι ξευτίλα και ο ορισμός της εμπάθειας…..
    -Τυγχάνετε μεν θλιβερός, αλλά με συγχωρείτε που κωλύομαι να προσθέσω και αξιολύπητος, κύριε Αρχοντίδη. Με εκτίμηση, Σ.Δ.
    ΥΓ Με δυο λόγια και τέλος σταματήστε να βάζετε το ονομά μου.. ξενέρωτη..
    Ασχοληθείτε με τα σοβαρά σχόλια ανωνύμων όπου κατακλύζουν το blog –με πολύ καλή ορθογραφία…!

  14. Παύλο, όταν λέω εγώ ότι η ανορθογραφία σου σε καθιστά, αν όχι απομονωμένο, δυσπρόσιτο κοινωνικά λόγω ελλείψεως επικοινωνίας, δεν ακούς. Ορίστε τώρα. Για ποιά σχολεία μιλάς? Δημόσια? Ιδιωτικά? Δημοτικά? Γυμνάσια? Λύκεια? Σχολαρχεία? Τεχνικές σχολές? Βρεφονηπιακούς σταθμούς? Τις κλαδικές του Πασόκ? Τί επιτέλους? Πού στην ευχή είδες γραφή εις βάρος σου σε κάποια από αυτά? Όσο για την διατύπωση του Σ.Δ., δεν είναι δυνατόν να μπορώ να απαντήσω ως εκπρόσωπος τρίτου. Να ρωτήσεις τον ίδιον να σου πει. Ακούς εκεί, λες και είμαι προφήτης να ξέρω τι πάρε-δώσε έχεις με τον καθέναν. Π. Λέκκας

  15. 12:10 μ.μ. 3:58 μ.μ. 11:43 π.μ. 10:03 μ.μ. 12:42 π.μ. Υπάρχει το όνομά σου σε αυτές τις αναρτήσεις τις οποίες όμως απάντησες; Φυσικά όχι. Είδες λοιπόν ανθυπίλαρχε ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου τσάμπα και βερεσέ;

  16. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ; Αλκιβιάδης Στεφανής, Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) Τάξης 1982 (Ανθυπίλαρχος). ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΥΠΙΛΑΡΧΕ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΝΩ ΕΣΥ…
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΑΠ ΘΑ'ΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!

  17. Σήμερα δευτέρα πήγα στον Μάρκελλο και παρήγγειλα κοτετσόσυρμα…..
    Για να σας βάλω όλες μέσα, για ησυχάσουμε από της
    κόκό τιτιβιές σας..…!

  18. ΥΓ
    ΥΓ Θα μου πει κάποιος βγήκες έξω σήμερα, μετά από τον χαμό όπου θα γινόταν Δευτέρα στο Λουτράκι και όχι μόνο..
    Από τους διάσημους μετεωρολόγους του Blog…
    Έλα ντε…Διότι εγώ διαβάζω άλλη εφημερίδα μάγκες…

  19. Καλά έκανες Ανθυπίλαρχε. Τσάμπα τα'χεις τα γαλόνια; Να τους δώσεις να καταλάβουν τι εστί βετεράνος, μπαρουτοκαπνισμένος πρασινοφρουρός!

  20. Μπράβο Παυλάκη, τους ξεμπρόστιασες όλους τους μετεωρολόγους του blog εδώ, κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα, παρά να σε επιβραβεύσει όπως σου αξίζει.
    -πού'σαι μικρέ, φέρε στον κύριο με το μελανό υποκάμισο ένα δίπλωμα μετεωρολογίας για κορνίζα και σβέλτα.
    -έφτασεεεεεεεε!!!!

  21. 3:49 μ.μ. Τί εφημερίδα, ελευθεροτυπία ή Αυριανή; Οι αθάνατες καλές εποχές, έτσι ανθυπίλαρχε? Τότε που το ΠΑΣΟΚ κυριαρχούσε σε κάθε τομέα και εσύ καμάρωνες σαν γύφτικο σκερπάνι… Με το όνομα του Κουτσόγιωργα κοιμόσουν, με το όνομα του Τσοβόλα δώσ'τα όλα ξυπνούσες και βουρ στην κλαδική μετά, εργασία και χαρά. Δεν ξεχνώ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog