Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σπάει καρδιές η φωτογραφία που ανέβασαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα από την Κορινθία

- Advertisement -

Πολλές φωτογραφίες από τη χιονισμένη Κορινθία έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Άλλες, έκαναν το γύρο του κόσμου. Κάποιες άλλες, όμως, δεν αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Ίσως γιατί δεν έδειχναν ευχάριστα πράγματα..

Όπως η φωτογραφία που ανέβασαν στο twitter οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και δείχνει την σκληρή πλευρά του χιονιά. Ή μάλλον, την σκληρή πλευρά της κρίσης μέσα στο χιονιά.

Όταν κάποιοι έβλεπαν το χιόνι από τη ζεστασιά του σπιτιού τους, κάποιοι άλλοι, έβλεπαν το χιόνι μέσα στο σπίτι τους.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και άλλοι αποκλείστηκαν στη Θεσ/νίκη στους δρόμους. Και άλλοι έχουν σπίτια, αλλά όχι μετρητά για να πληρώσουν τον ένφια και γι'αυτό αυτοκτονούν. Αυτό που παρουσιάζεται εδώ είναι η μία όψη του νομίσματος, αυτής υπέρ προσφύγων. Αλλά υπάρχει και η άλλη. Αυτή που δεν μένουν στη χώρα τους να πολεμίσουν, αλλά πηγαίνουν στην Γερμανία για να βιάσουν γυναίκες ή στην Αυστρία για να βιάσουν 12χρονα αγόρια. Για τους μετανάστες δεν χρειάζεται να πω πολλά. Να αναφερθώ μόνο στην ζεστασιά που χαίρεται τώρα μέσα στις φυλακές ο πακιστανός για την πράξη του να βιάσει και πολτοποιήσει το κεφάλι της Μυρτούς. Αντίρρηση κανείς? Φτάνει πια με το προσφυγικό και μεταναστευτικό. Να θυμηθούμε μόνο ότι οι Βέλγοι προσφάτως απέσυραν τους απεσταλμένους τους από τα hotspots εδώ υπό τον φόβο της σωματικής τους ακεραιότητας. και μιλάμε για ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί για να βοηθήσουν τους "ταλαίπωρους" προσφυγομετανάστες !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog