Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσόγκας: Κάποιοι ήθελαν να πνίξουν τους μετανάστες στη θάλασσα

- Advertisement -

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, Γιώργο Τσόγκα…

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “Κάποιοι ήθελαν να πνίξουν τους μετανάστες στη θάλασσα “, χωρίς όμως να κατονομάσει ποιούς εννοεί, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή ΝΔ Κορινθίας Χρίστου Δήμα, που τον ρωτούσε επίμονα να αναφέρει ποιούς εννοεί.

Δείτε το video:

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοβαρά; Μάλλον δεν σε ενημερώνουν πλήρως τότε, διότι υπάρχει και μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού που θέλει τους συριζοβουλευτές να πνίξει στην θάλασσα. Εννοώ δηλαδή όλους αυτούς που προεκλογικώς μιλούσαν για κατάργηση του ένφια, συλλογικές συμβάσεις, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, γερμανικές αποζημειώσεις, σκίσιμο των μνημονίων με έναν νόμο, και έχουν το θράσος σήμερα να βγαίνουν και να λένε ότι εκπλήρωσαν όλες τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Κοινώς, μετρημένες οι κουβέντες σου μπαρμπα-Τσο. Η κοροϊδία σας ξεχύλησε!

  2. Εσείς διαλύσατε και εξαθλίωσατε τους έλληνες Τσόγκα εννοώ η επιλεκτική σας ευαισθησία για τα συμφέροντα των μεταναστών προδίδει τις προθέσεις σας.
    Να ψοφήσουν όλοι οι έλληνες αρκεί να περνάνε καλά λαθρομετανάστες

  3. 1:27 μ.μ. ασφαλως διοτι στους λαθρομεταναστες χτιζεται το νεο παιδομαζωμα. Απο εκει στρατολογουν για τον αναρχικο χωρο. Υπο αυτην την εννοια, σωστα: να πεθανουν ολοι οι Ελληνες (αντιφρονουντες) για να φτιαχτει μια νεα Ελλαδα σε πρότυπα σοβιέτ.

  4. Πάλι "κάποιοι" και ξανά "κάποιοι". Και βέβαια όπως πάντα χωρίς στοιχεία, μόνο ανώνυμη λάσπη. Πόσο _______ πρέπει να αισθάνονται όσοι τους ψήφισαν; Πόσο;

  5. Κύριε Τσόγκα και κύριε Δήμα, το πρόβλημα
    που θέτετε για τους μετανάστες, είναι
    σοβαρό πρέπει να γίνει κάτι. Αλλα πιο
    σοβαρό και επικίνδυνο, είναι η δημοτική
    αρχή του Γκιώνη και της παρέας του
    Σας παρακαλούμε να πέρετε αμεσα θέση
    να παραιτηθούν, αλλιώς είσθε υπεύθυνοι

  6. πω πω κάτι άνθρωποι κύριε Τσόγκα. Σαν δεν ντρέπονται λίγο. Αυτοί που το πιστεύουν αυτό πρέπει να καθίσουν αμέσως στα θρανία της νεολαίας σύριζα για να τους μάθει ο διαπρεπής επιστήμων κος Ρέππας τι θα πει ανθρωπισμός και σεβασμός των ανθρωπίνων…δημοψηφισμάτων. Τεράστιος καθηγητής ο συγκεκριμένος με απόλυτη μεταδοτικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog