Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τάκης Ρέππας: “Όπου υπάρχει φόβος αναπτύσσεται ο φασισμός και ο ρατσισμός”

- Advertisement -

“Θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι που έχει αποδειχθεί σε μια σειρά από γεγονότα: Όπου υπάρχει φόβος αναπτύσσεται ο φασισμός και ο ρατσισμός. Ακούω πολλούς να μιλάνε για υποδομές. Σε ξενοδοχεία δεν θα φιλοξενούνταν; Δηλαδή τους τουρίστες πώς θα τους φιλοξενούσαν;”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του, ο Γραμματέας της Οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, Τάκης Ρέππας…

- Advertisement -

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πραγματι ρε φιλε. Εκπληκτικη η φωτογραφια, ας είναι καλα οι bloggers! Μιλαει μονη της: "Θα σας δαγκωσω ολους φασισταρια αν τολμησετε να σταθειτε εμποδιο στα πλανα μας. Εμεις ειμαστε ο ορισμος της δημοκρατιας. Αλιμονο σας αν κανεις απο εσας δεν πληρωσει ενφια. Ο Τσιπρας ειναι αλλο. Καλα κανει και δεν τον πληρωνει διοτι ειναι αδικος και αντιλαικος φορος. Δε θα γινουμε τωρα ολοι ισα και ομοια με τον φυρερ μας."

  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ 5 ΔΡΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?

  3. Κύριε Ρέππα, ποιο είναι το κριτήριο για να αποτελέσουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ; Η αγάπη για τους μετανάστες ή η υπέρτατη επιθυμία για κονομισιές μέσω των ΜΚΟ;

  4. Αφού εσύ δεν σέβεσαι τα άσπρα σου μαλλιά, τί να πούμε εμείς Ρέππα? Αυτές όλες τις άμυαλες και αλγεινές ηλιθιότητες που εκστόμισες στην αίθουσα, έχεις τα κότσια να πας να τις πεις και στην μητέρα της Μυρτούς κοιτώντας την στα μάτια? Μάλλον όχι, γιατί εσύ τυφλώνεσαι από το μίσος προς τον συνάνθρωπο. Τον ΕΛΛΗΝΑ συνάνθρωπο εννοώ!

  5. Εσύ τάκη που μιλάς πολύ, πας να τους φτιάξεις κανα φαΐ, να τους δώσεις καναν τέτζερη και κανα κουβερτικό και τέτοια ή απλώς παριστάνεις τον οργανωτή των συντρόφων να τα φτιάχνουν οι άλλοι? Εσύ είσαι το μεγάλο αφεντικό από απόσταση δηλαδή?

  6. Ελα μανάρι Συριζαίε μαζέψου γιατί δεν σε βλέπω καλά εχετε σακάτεψει τον κόσμο και από πάνω εχεις το θρασος και βρίζεις.
    Δεν σε ξέρω καθόλου, ξεπετάχτηκες μπροστά και εσύ και σε μάθαμε με τα ψέματα που είπε το κόμμα σου και πήρε την εξουσία.
    Χωρίς αυτους ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σου δεν θα σε ήξερε.
    Έχεις γίνει πιο γραφικός από τον Γκιώνη

  7. Εγώ εύχομαι ολόψυχα στον συμπαθέστατο κατά τα άλλα κύριο τάκι ρέππα να γίνει καλά το χέρι του ώστε να μπορεί να γράφει σωστή ορορθογραφία τις ελληνικές λέξεις, ώστε να γλιτώσουμε την κακοποίηση της νεοελληνικής γλώσσας αλλά και τα ματάκια μας!

  8. 3:12 μ.μ. ακριβώς γιαυτό λέμε ότι δεν έκανε τοποθέτηση, αλλά έδωσε ωραιοτάτη παράσταση. Μας διασκέδασε με το ταλέντο του! Σίιιιιιγουρα έχει δουλειά αν χάσει την εξουσία ο σύριζα. Ένα και δύο θίασοι θα τον θέλουν νομίζεις?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog