Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Λουκέτο στα Πευκάκια

- Advertisement -

Μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου με την Πρωτοβουλία Πολιτών, Θοδωρή Πέτρου, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, απάντησε ότι Πευκάκια… τέλος. Τουλάχιστον με τον ιδιοκτήτη που υπήρχε μέχρι σήμερα…

“Έχουμε δώσει εντολή στο δικηγόρο για να τελειώσει το θέμα. Και στη συνέχεια, θα γίνει διαγωνισμός. Κάναμε υπομονή και πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”, ειπώθηκε δια στόματος δημάρχου.

Δείτε το video:

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ. Πέτρου είναι ο μόνος που ντύνεται ευπρεπώς με σεβασμό στους θεσμούς και στον συνάνθρωπο. Οι υπόλοιποι να πάτε στα τσακίδια. Για φαί και μάσα καταλάβατε τα πόστα σας!

  2. Na και καποιος που σεβεται τους ψηφους που πηρε και που δεν φοβαται να σκαλισει θεματα που ενδιαφερουν τον τοπο του.Μια υποθεση που ειναι γεματη μποχα χρονια και κανεις δεν τολμησε να ψαξει πως θα εισπραξει ο Δημος τα χρωστουμενα?γιατι τοσα χρονια αφηιηκαν τα Πευκακια ερμαιο στη τυχη τους?τι εχουν να δηλωσουν οι Δημοτικοι αρχοντες?

  3. Σπαστε πλακα παιδια, θα κινητοποιησει ο ρεππας τις ΜΚΟ να στοιβάξουν εκει μεταναστες "φτωχους και καταφρονεμενους" και για να τα κονομισουν και για να συνδραμουν και στον μπεζαχτα του κομματος. Τσαμπα κατασκευαζονται οι μολοτοφ? Κοστιζει το οινοπνευμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog