Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θοδωρής Πέτρου: “Φυσικά δεν θα πούμε όχι στο συνάνθρωπο. Έχουμε όμως τις δομές;”

- Advertisement -

Δείτε την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου με την Πρωτοβουλία Πολιτών, Θοδωρή Πέτρου…

Σκοπός της Ύπατης Αρμοστείας, είναι να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας. Δεν κάνουν ποτέ κάτι μόνοι τους. Και η Ύπατη Αρμοστεία, μένει στην απόφαση που είχαμε πάρει σαν τοπική κοινωνία να μην τους δεχτούμε αλλά για άλλους λόγους, όχι κοινωνικούς. Φυσικά και δεν θα πούμε όχι στο συνάνθρωπο. Τώρα το αν έχουμε τις δομές και αν μπορούμε να τους δεχτούμε, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση…, ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του.

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπα της, Θόδωρα, πάρ'το αλλιώς. Δηλαδή να φτιάξουμε μήπως υποδομές για 1 εκατομμύριο πρόσφυγες πρώτα και κατόπιν να τους δεχτούμε μετα βαΐων και κλάδων; Είμαστε μία χώρα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όχι μόνο δεν χωρούμε άλλους, αλλά οφείλουμε να απελάσουμε πάνω από εκατομμύριο.

  2. καλα ειπε ανοητε 5:21…δηλαδη η λυση στην οικονομικη κριση ειναι να μεινουν μονο ελληνες στην ελλαδα και θα σωθουμε???εισαι τελειως χαζος…αυτα με την απελασεις ειναι αποψεις φασιστων…εγω προτεινω να συνεχιζεις την αναγνωση του "αγων μου" και να επανελθεις δριμυτερος και χειροτερος!!!

  3. 6:28 την κρίση ρε αδαή (οικονομική, πολιτισμική) θα ξεπεράσουμε με το να φέρνουμε εδώ όσο γίνεται περισσοτέρους? Είσαι τελείως εμπαθής…αυτά με τις μη απελάσεις είναι απόψεις σταλινοταγμάτων εφόδου σε μορφή ΜΚΟ…εγώ προτείνω να συνεχίσεις την ανάγνωση του "κεφαλαίου" για να κάψεις ζωντανούς πεισσότερους από τους 4 στην μαρφίν.

  4. Ανοητος ο 5.21? Εαν εχεις 10 θεσεις εργασιας, τωρα 40 ανεργους και φερεις αλλους 50 ανεργους..δλδ 10 θεσεις και 90 ανεργους, ποσο ανεβαινει το ποσοστο ανεργιας?? Για πες εσυ εξυπνε 6.28! Οταν κανουν 5 παιδια ο καθενας( επειδη ο αλλαχ ειναι κατα της αντισυλληψης) και ζητανε επιδοματα ποσα θα κοψεις απο τις συνταξεις εξυπνε 6.28? Οταν αυτα τα εκατομυρρια που πατε να σπειρετε σε καθε εληνικη πολη ζητησουν τζαμια και δικα τους σχολεια, ποσα θα κοψεις μισθους εξυπνε 6.28??? Οταν δεν τους αρεσουν αυτα που τους προσφερουμε εχετε δει πως τα κανουν λιμπα! Πως θα κρατησειςν εξυπνε 6.28 πλεον του ενος εκατομμυριου ' μεταναστες' οταν εχουν απαιτησουλες εεε???Εχετε καταλαβει σε τι κριση ζουμε??? Να μην συνεχισω να λεω περισσοτερα, καταλαβες νομιζω εξυπνε 6.28…Μαλλον δεν νομιζω, ελπιζω…
    Υπατία

  5. 7:06 ασε τις φιλοσοφιες και πηγαινε να ανοιξεις τα γραφεια του σωρρα στο λουτρακι γιατι ειναι και σαββατο απογευμα και θα χασεις φασιστες, εμ πελατες ηθελα να πω…

  6. ο μικρος τα λεει καλυτερα απ ολους…ντροπη στους παλιους της πολιτικης του λουτρακιου που τοσα χρονια μας κοροιδευουν και μας υφαρπαζουν την ψηφο….

  7. Θοδωρής Πέτρου να κανεις χορ σποτ το σπιτι σου η τα κτηματα σου με δικα σου χρηματα και να τους τα παρεχεις ολα εσυ και οχι απο τον Ελληνικο λαο

  8. ντρεπομαι για τους ευτυχως πρωην συνδημοτες μου….ειστε μισανθρωποι και φασιστες…χαιρετισμους απο Γερμανια..ευτυχως εδω το συμβουλιο δεν πηρε αποφασεις να με διωξει γιατι ειμαι ελληνας και μεταναστης..οταν ερθετε στη θεση μου να σας δω ζωα τι θα λετε…

  9. 7:41 μ.μ. αναφέρεσαι σε αριστερούς ή δεξιούς φασίστες; Να σου θυμίσω ότι σε παλαιότερη συνεδρίαση στην βουλή ο Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην πτέρυγα του Σύριζα αποκαλώντας τους συντρόφους της αριστεράς. Λες να ήταν τυχαίο; Αδυνατείς να το χονέψεις ότι είσαστε φασιστικό κόμμα, έτσι; Δες τότε το αποτέλεσμα του "δημοκρατικού" δημοψηφίσματος του Τσίπρα και κατά πόσο αφουγκράστηκε τη γνώμη του Ελληνικού λαού που υποτίθεται ότι υπηρετεί. Αλλά δεν υπηρετεί στην ουσία. Εξαθλιώνει!!!!!

  10. μερικοι που βιαζεστε να κανετε σχολια λογω συμφεροντος και μικροπολιτικης δειτε πρωτα τι ειπε….χααχχααχαχ…καρφωνεστε γιατι σας την βγηκε ο μικρος και στον βουλευτη σας

  11. Εσυ είσαι τελείως φασίστας. Έχεις μια αποψη…όποιος διαφωνεί μαζί σου τον λες φασίστα και καθαρισες, βλάκα Πότε θα μάθεις να συζητάς?

  12. 9:42 μ.μ. για ποια Γερμανια μιλάς? Μόλις τα βρήκε προσφάτως σκούρα ο τσίπρας, έτρεξε αμέσως για γεύμα εργασίας στην Μέρκελ (με λεφτα που εμείς πληρώνουμε) και η Μέρκελ δήλωσε εκ των προτέρων: δεχόμαστε να τον ακούσουμε, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς. Ειναι η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ που ρυθμίζουν τα οικονομικά θέματα.
    Απο το φουστάνι της κρέμεται για να διατυρηθεί στην εξουσια αυτος που καποτε μιλουσε για Γερμανικες αποζημειωσεις και κατεθετε και στεφανι στην καισαριανή. Τα ξέχασες ρε δοσιλογε της αριστερας?

  13. Θοδωράκη, δουλειά σου είναι και το έθεσες πολύ διπλωματικά το ζήτημα αγόρι μου. Η ουσία είναι: δεν τους θέλουμε. Ανάμεσά τους μπορεί να βρίσκονται τρομοκράτες ή φορείς μεταδοτικών ασθενειών. Συν τοις άλλοις, δεν έχουν πρόβλημα να επιτίθονται και σε όσους τους εκφράζουν τον ανθρωπισμό τους όπως έγινε στην Χίο στην Ιταλία, στην ειδομένη. Κανείς δεν αποκλείει τέτοια συμβάντα και εδώ, όπως και το μάζεμα λαθροδιακινητών και την μετατροπή της περιοχής μας σε γκέτο. Δεν θέλει πολύ να ξεφύγουν αυτά από τον έλεγχο και ο φασιστοσύριζα δεν έχει την ελάχιστη διάθεση να τα μαζέψει.

  14. 9:42 μ.μ. Έλληνας δεν είσαι. Οι κομμουνιστές δεν έχουν διαχωρισμούς με εθνικά κριτήρια. Αυτά τα απεχθάνονται. Απλώς ως λαός ενωμένος μάχονται το κεφάλαιο. Πιπέρι στο στόμα θα σου έβαζε ο Ζαχαριάδης με αυτά που γράφεις, διότι δεν έμαθες το μάθημα καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog