Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κόντρα Δημάρχου – πολιτών

- Advertisement -

Με κόντρα ξεκίνησε η συζήτηση για τους μετανάστες στο Δημοτικό Συμβούλιο, με κόντρα τελείωσε…

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, στην τοποθέτησή του, στο τέλος της συζήτησης, ανέφερε ότι δεν άκουσε καμία πρόταση για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το θέμα των μεταναστών αν και περίμενε να υπάρξει έστω κάποια.

“Το θέμα δεν είναι τι έγινε αλλά τι θα κάνουμε αύριο το πρωί για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Εγώ λέω να ξεκινήσουμε από την αρχή την κουβέντα για να δούμε τι θα γίνει. Γιατί αύριο το πρωί, θα βγούνε και θα πούνε ο Δήμαρχος φταίει, ο αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. που είναι και από τους Αγίους Θεοδώρους και μας έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Αυτό θα γίνει. Δεν άκουσα κανέναν από τους εκπροσώπους. Κύριε Πέτρου δεν σας άκουσα, κύριε Γρηγοράκο, το ίδιο…”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

“Κύριε Δήμαρχε, ζητήσαμε ενημέρωση. Δική σας ευθύνη είναι να πείτε τις προτάσεις σας. Τι θέλετε να αλλάξουμε ρόλους;”, απάντησε ο κύριος Γρηγοράκος

“Σας έχω κατατάξει εκεί που είσαστε κύριε Γρηγοράκο. Το ξέρω το παιχνίδι σας”… ανταπάντησε ο Δήμαρχος

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φοβάται και τον ίσκιο του για λήψη αποφάσεων πλέον ο Γκιώνης. Ρε δήμαρχε, παίρνε τότε εσύ μισθό δημοτικού συμβούλου και να μοιράζονται ως επιπλέον το υπόλοιπο του μισθού σου όσοι προτείνουν αυτό που τελικώς υλοποιείς. Ειδεμή πληρώνεσαι από τα λεφτά μας αδίκως.

  2. 1041 πλακα κανεισ αυτοσ που παιρνει αποφασεισ είναι ο δημαρχο όχι οδημοτησ τοτε γιατι τον ψηφισε ο κοσμοσ τις αποφασεισ τις παιρνει ο τσιπρασ όχι ο πολιτεσ μαλακεσ μας περνατε?? τοτε να παρουν αποφασση οι συριζαιοι δημοτικοι συμβουλοι που στομα εχουν μιλια δεν εχουν

  3. Εξαρτάται πως το βλέπει κάποιος.
    Πας το εξωτερικό και ούτε τολμάς να παραβιάσεις τους κανόνες μιας χώρας.Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τον πολίτη τους.Πρωτα εκείνοι..και μετά οι άλλοι.Εμεις εδώ γίναμε κέντρο εξυπηρέτησης στους πάντες.Μπειτε όλοι..ελατε όλοι.
    Πηγαίντε στην πρωτεύουσα της χώρας μας στην Αθήνα.Εαν δείτε ένα μαγαζί ανοικτό στην ομόνοια ας το πει κάποιος.Δειτε στα νησιά μας τι γίνετε..Αν κλειδαμπαρωνονται ο κόσμος.
    Λυπόμαστε για αυτούς τους ανθρώπους..αλλα βάλτε όριο.
    Η χώρα μας έχει απίστευτα προβλήματα.Μην τα αναλυσω.Προβληματα που δείχνει να μην νοιάζεστε..προβληματα που από εσάς προήλθαν.Ας το ξεπεράσουμε και αυτό.
    Μας ζητάτε μόνο..Το σκεφθηκατε αυτό?Κάποια στιγμή δώστε.Και δεν μιλάω για λεφτά..αλλα τουλάχιστον τα βασικά.Υγεια..ασφαλεια και παιδεία για τα παιδιά μας.Αυτα θέλει ο πολίτης κύριοι.Μετα θα ασχοληθούμε και με τους πρόσφυγες..που όντως λυπόμαστε..
    Προτιμώ πατριωτισμό αυτή την στιγμή..και στιριξη του Έλληνα συνανθρώπου μας.Αν νομίζετε ότι είστε περισσότερο συνανθρωποι από εμάς..ειστε λάθος..
    Η γνώμη μου και μόνο.

  4. Ο Γκιώνης ζητάει από του; δημότες να βρουν λύσεις, αγνοώντας το θεσμικό ρόλο του ως Δήμαρχος. Ας παραιτηθεί τώρα να γλυτώσουμε από την αμορφωσιά και την ανικανότητα του. Δεν ξέρω ποιός είναι ο Γρηγορακος όμως μπράβο του που δεν φοβήθηκε από τις απειλές του Γκιώνη.

  5. 3.33 δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λεμε!!Και δεν ειναι μονο ο δημαρχος!Και αλλοι δημοτικοι συμβουλοι μιλουν με εκφρασεις πεζοδρομιου διοτι δεν μπορουν να τεκμηριωσουν τον λογο τους και τις αποψεις τους !!!

  6. Η χώρα μας έχει απίστευτα προβλήματα.Μην τα αναλυσω.Προβληματα που δείχνει να μην νοιάζεστε..προβληματα που από εσάς προήλθαν. ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ 8.05?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog