Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ο…Μάρλον Μπράντο

- Advertisement -

Δυναμική η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας με τον βουλευτή Γιώργο Τσόγκα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, σχετικά με αίτηση δημοτών των Αγίων Θεοδώρων που αντιδρούν σε δήθεν πληροφορίες περί εγκατάστασης προσφύγων σε ξενοδοχειακές δομές…

Δώσαμε την δική μας απάντηση σε όσους επιδιώκουν να υποβαθμίσουν αλλά και να συκοφαντήσουν την αυτονόητη αλληλέγγυα στάση μας στους πρόσφυγες τού πολέμου της Συρίας, εκφράσαμε τα συναισθήματά μας για τον πόλεμο, αυτό πού ο Κόπολα αποκάλεσε μέσω τού Μάρκον Μπράντο στην αποκάλυψη, … THE HORROR!!!

Ξεκαθαρίσαμε ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη για όλα, να καλύψει οποιαδήποτε μεταβολή τής υπάρχουσας ρευστότητας, ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός αντιμετώπισης τυχόν νέας κρίσης με ένταση των προσφυγικών ροών, εφόσον χρειασθεί, είναι έτοιμος και οτιδήποτε διαχέεται τώρα στην κοινωνία τού Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντάσσεται στη λογική της τρομοκράτησης των πολιτών, υποδαυλίζοντας φοβικά αντανακλαστικά, και συκοφαντεί μια κοινωνία με παραδοσιακές προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις, η οποία έχει ήδη αποδεχθεί και ενσωματώσει κομμάτια προσφυγικής απελπισίας.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.
Κόρινθος, 14 Ιανουαρίου 2017

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανείς δεν επιδιώκει να «υποβαθμίσει αλλά και να συκοφαντήσει την αυτονόητη αλληλέγγυα στάση σας στους πρόσφυγες τού πολέμου της Συρίας», αλλά είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα, ως πολίτες του Λουτρακίου της Περαχώρας και των Αγ. Θεοδόρων, να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στο απεχθές πλάνο σας. Και η υγιής δημοκρατία αποδέχεται την γνώμη των πολλών. Εκτός κι αν υπάρχει από μέρους σας η παραδοχή υποδαυλισμού των αρχών της δημοκρατίας όπως, συνταγματικώς τουλάχιστον, αυτή ορίζεται.
    Να υπενθυμίσω και μία πρόσφατη δήλωση της πρώην συντρόφου σας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, «ήρθε ο καιρός να κατεβάσουμε την σβάστικα από την Ακρόπολη». Η επίσημη δήλωσή της είναι λίαν αποκαλυπτική για το υποχθόνιο πλάνο που είχατε καταστήσει, και υλοποιείτε, περί το τρόπου διακυβερνήσεως της χώρας μας.
    Η δήλωσή σας περισσότερο ταιριάζει ως δήλωση αντιπολιτευομένου παρά κυβερνώντος κόμματος. Μάλλον σας έχει διαφύγει το πότε οφείλετε να εμμείνετε στα ιδεώδη σας και πότε να ακολουθείτε, είτε το θέλετε είτε όχι, την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών.
    Επίσης η δήλωσή σας εξαιρεί, σκοπίμως κατ’εμέ, τους μετανάστες. Άρα σας επιστρέφουμε την «λογική τρομοκράτησης» αρρήκτως συνδεδεμένη με τα ιδεώδη σας.

  2. χαχαχαχα…!τραγικοι και τραμπούκοι!ειδαμε χτες πως φωναζαν . τι φοβαστε εσεις που προαγετε την αγαπη και την αλληλεγγυη . Γιατι τραμπουκιζετε οσους εχουν διαφορετικη αποψη ?
    για πειτε μας στην Γαλλια Βελγιο και Γερμανια που εχουν νιωσει στο πετσι τους την τρομοκρατικη επιθεση των αλλοθρησκων είναι ξενοφοβικοι τωρα τους λετε ρατσιστες που εκλεισαν τα σύνορα ολες οι χωρες?Τους μεγαλωσαν τους μετανάστες , τους προσφεραν σπιτια δουλειες και τι πηραν ανταλλαγμα ?Η τρομοκρατηση που γινεται στις χωρες τις ευρωπης να μην κυκλοφορουν κάθε φορα που εκδηλώνεται μια επιθεση εσας σας περναει ελαφρια στο μυαλο .

  3. 11:39 μ.μ. δεν θα πάρεις απάντηση. Ή μάλλον η απάντηση που κρύβουν είναι ότι από τους πρόσφυγες στρατολογούν αυτοί για τα νέα Δεκεμβριανά, όποτε έρθουν! Αλλά επιδιώκουν να είναι πάντα έτοιμοι για εκείνη την στιγμή.

  4. Γκεμπελικώς δομημένη δήλωση. Μαθαίνετε να υιοθετείτε στοιχεία ανεξαρτήτως χώρου αρκεί να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  5. 10:53 π.μ. Moνο Λεσβο θα το κανουν ενα Καλέ οπως ηταν στη Γαλλια θελουν να το κανουν αλλα ευτυχως οι νοημων πολιτες και αυτοι που εχουν ξυπνησει και ξερουν τι εστι δηθεν προσφυγες αντιστεκονται παλι καλα

  6. Κι όμως, εμείς οι ίδιοι, η πλειοψηφία του πάνσοφου ελληνικού λαού έβγαλε αυτά τα όργια για να μας κυβερνήσουν. Με τις υγείες μας.

  7. 8:48 μ.μ. Όχι όργια, αυτούς τους φασίστες να λες φίλε μου. Γιαυτό ακόμη και μερίδα δημοσιογράφων της Αυγής επισήμως παραιτήθηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτή δεν είναι η αριστερά που ξέρουμε, ούτε αναγνωρίζουμε. Καλά τα λέω Τσόγκα ή μήπως διαστρεβλώνω την πραγματικότητα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog