Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Πάνε οι ροζ αντάυγειες (Εικόνα)

- Advertisement -

Οι ροζ ανταύγειες της Μαρίας Πρωτοπαππά, ανήκουν πια στο παρελθόν…

Η εμφάνιση με τις ροζ ανταύγειες της αντιδημάρχου Οικονομικών που είχε προκαλέσει αρκετά (θετικά και αρνητικά) σχόλια, ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς, πλέον, η Μαρία Πρωτοπαππά αποφάσισε να επιστρέψει στο κλασικό ξανθό. Τώρα αν είναι λόγω πένθους (υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα έχασε τον θείο της Παναγιώτη Πρωτοπαππά) ή λόγω άλλων “ετοιμασιών”, μένει να δείξει το μέλλον…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έλα τώρα με τις τρίχες της θα ασχολιομαστε το θέμα είναι ότι έργο δεν παράγει τα οικονομικά? Χάλια. φώτο στο FACEBOOK μικρή είναι έχει περιθώρια βελτίωσης. Καλημέρα κυρά Μαριώ!

  2. Μαρία έπρεπε να είχες παραιτηθεί με αυτά που γίνονται αλλά θα μου πεις μπορείς να φύγεις εύκολα τέτοια καρέκλα, την κρατάς ότι και να γίνει

  3. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ…..ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ……..ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ………….!

  4. -εχει κανείς να μου δώσει μιση ασπιρίνη
    – να σου δώσω μία ολόκληρη ασπιρίνη;
    – hello αφού έχω ημικρανία!!!
    Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα τι πλάκες είναι αυτές που έχουμε

  5. Είστε άδικοι..της πηγαίνει.
    Θεωρώ και λάθος να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το μαλλί και μόνο.
    Δεν την γνωρίζω..αλλα σαν παρουσία έχει δυναμισμό.Μακαρι να κάνουν όλοι αυτοί και κάτι για εμας..

  6. 11.29 ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΟΚΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ….

  7. Γελοιοποιεί το θεσμό του αντιδημάρχου τι δεν καταλαβαίνετε 12:03 κ 8:41 ;
    Σαν γυναίκα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει, αλλά η θέση που κατέχει πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη σοβαρότητα.
    Κι αν το πάμε και έτσι γιατί να μην βγάλουμε και ένα δήμαρχο που είναι γεμάτος τατουάζ σκουλαρίκια στη μύτη στα αυτιά στον αφαλό ξυρισμένο κεφάλι μλμε μία τούφα πράσινη μαλλιά στη μέση.
    Και αυτου δικαίωμα του θα ήταν, όμως εικόνα που θα εισέπρατταν οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν προέρχονται από τον δήμο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;

  8. Ειδαμε και αυτούς με τα σακάκια..με γραβάτες η χωρίς.Ελαμψαν στον τόπο μας.Απο το καλό στο καλύτερο πάμε..
    Μνημονια μέχρι να λιώσουμε.
    Δεν βλέπω εμφανιση.Εργα θέλω να βλέπω.Υπερ του πολίτη.
    Είναι γλυκεία όμως η καρέκλα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog