Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαρίνα Λιαντινιώτη: “Κύριε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείτε να εγγυηθείτε για την ασφάλειά μας;”

- Advertisement -

Κύριε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείτε να εγγυηθείτε για την ασφάλειά μας και τη σωματική μας ακεραιότητα αν έρθουν εδώ μετανάστες; Γιατί εσείς μπορεί να λέτε ότι μπορείτε αλλά στην πράξη έχουν δημιουργηθεί πολλά κρούσματα, κάτι που επιβεβαιώνει και το ΚΕΕΛΠΝΟ, είπε στη σύντομη τοποθέτησή της η δημοτική σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, Μαρίνα Λιαντινιώτη…

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είπε η χρυσαυγιτισα.Βρε μαναρι όσο μπορεί να σου εγγυηθεί και χωρίς τους πρόσφυγες μόνο με τους Έλληνες.Μυαλό θελει;Τι φοβάσαι μην σε πειραξουν;Όσο μπορεί να σε πειραξουν και οι δικοί μας!

  2. Λαικισμός είναι να μας ΄εγγυαστε΄ πως είναι ακίνδυνοι οικογενειάρχες..να περνουν βομβιστες (που χαρακτηρίσατε προσφυγες) στην υπολοιπη ευρωπη μέσω της χωρα μας και να μας κλεινουν τα συνορα μέχρι και τα Σκοπια!
    Αυτός είναι λαϊκισμός και ανευθυνότητα!Η ελλαδα ζει απο τον τουρισμο και ιδιως το Λουτρακι! Ηλικιωμενοι ανθρωποι ερχονται! Θα καθησετε εδω μετα να κλαιγεστε στους παπατζηδες ΄ανθρωπιστες΄ οτι δεν εχει κοσμο το Λουτρακι και δεν εχετε δουλεια!
    Υπατία

  3. Μπράβο μπράβο τέτοια ευφράδεια λόγου που την βρήκες;και γράφουν ότι τους έβαλες και τα γυαλιά.καλά τέτοια άτομα όχι μονο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην Βουλή να πάτε να την ψηφίσετε αξίζει.Κάνε μας την χάρη έχεις και αποψη.

  4. 1141 εγω είμαι αγραματοσ ομωσ κατι μορφωμενουσ με ευχερεια λογου σαν και σενα τους βαζω και πλαινουν αυτοκίνητα αντε εσενα σου κανω τη χαρη να σε βαλω για μπουγαδα να απλωνεισ ρουχα η κοπελα μιλησε και επωνυμα αντε κρυψου σε κανενα μαντριπρεπει να ντρεπεσε ε

  5. 11,41 λες να εχει δυσκολία να συννεοηθεί με τον Παπανίκα, τον Φιλη και τον Γιανη με το ένα Ν?
    Με έκανες και γελασα ανθρωπε μου! Για ρωτα την μπορεί να ξέρει Αραβικά και να την ψηφίσεις εσυ στο τέλος, που προτιματε τα ανθελληνικα!

  6. Ναι είστε πολύ φερέγγυοι…για αυτο μέχρι και τα Σκόπια έκλεισαν τα συνορά τους! Απο την πολύ σιγουριά σας για τους μεταναστες χαχαχαχαχα
    Ολη η Ευρωπη εχει τρομοκρατηθεί, οι δικοι μας στην καρακοσμαρα τους! Ρε σεις τι καπνίζετε? Θέλω και εγω!
    ΥoLo
    Yπατία

  7. 8.52 ενδοχωριτη της βουνοπλαγιας απο ποτε μθα ερωτηση θεωρειται λαικισμος ?Μηπως δεν βλεπετε τι συμπεριφορα των συντροφιων που χτυπιουνται να επιβαλλουν το δικο τους.Τι σας ετσουξε με την ερωτηση ?Οσο για τον πατερα της τον αστυνομο οπως λες μαλλον τον φοβασαι και βγαζεις απωθημενα ανωνυμα.

  8. Μπραβο στο κορίτσι που αν και δεν γεννήθηκε εδω βγαίνει να υπερασπιστεί τον τόπο μας, κάτι που δεν έκαναν πολλοί.Και ούτε ειναι καπελωμένη από κόμματα ή συμφέροντα.

  9. 12:59 π.μ. σκέψου να ήσουν γραμματιζούμενος δηλαδή. Τότε, "κατι μορφωμενουσ με ευχερεια λογου" θα τους έβαζες στα γκουλάμ σύντροφε και συναγωνιστή!

  10. 10.30 κ συ ανωνυμα γραφεις οπως και οι αλλοι .Φοβασαι να πεις ποιος εισαι ?Η κοπελα βγηκε επωνυμα κ καθισατε σαν τις κοτες και βγαζετε την χολη σας .Μαγκια σου κοπελα μου .Αξια !

  11. 10:00 π.μ. κάνει κράτει ρε σύντροφε φασίστα, γιατί δεν υπάρχει πλέον η Στάζι να σου κάνει πλάτες. Για σένα το λέω, να μην βρεθείς προ εκπλήξεως και τρέχεις μετά να κρύβεσαι ανάμεσα σε μετανάστες με ό,τι συνέπειες θα έχει αυτό… Τό'πιασες???

  12. Οι παρακμιακοι Συριζαίοι,θέλουν να υποβαθμίσουν τον τόπο μας.εμεις ως ανώτεροι πρέπει να αντιδράσουμε.Οχι μετανάστες ούτε πρόσφυγες.Πισω όλοι.Μπραβο σε όσους αντιδρούν,συνεχίζουμε αδελφια

  13. ´Οσοι Θέλετε να εξαφανίσετε την Ελλάδα μας φέρνοντας εποίκους προς αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού,να φύγετε από την πατρίδα μας.Και κάποιοι κρατήστε τον δήθεν ανθρωπιςμό και την ευαισθησία σας για τα σπίτια σας.Η κοπέλα έθεσε δυο ερωτήματα και κανείς δεν είχε την τόλμη να απαντήσει.Οσοι θέλουν τους μετανάστες στην περιοχή εχουν καθαρά και μόνο οικονομικά συμφέροντα,χωρίς να τους ενδιαφέρει ούτε η υγεία ούτε η ασφάλεια των δημοτών.Και όσοι συντάσονται με αυτό δεν είναι παρά ένοχοι εσχάτης προδοσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog