Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μουζάκης σε Τσόγκα: Λέτε ότι δεν θα έρθουν πρόσφυγες στο Δήμο αλλά οι ΜΚΟ μιλάνε με ξενοδοχεία

- Advertisement -

“Κατ’ αρχήν δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο πρόσφυγες και όχι μετανάστες. Σήμερα λέτε πρόκειται μόνο για πρόσφυγες, αλλά στο μέλλον, μπορεί να προκύψουν και μετανάστες”…

“Πράγματι, είναι έτοιμη η κοινωνία μας και ο Δήμος μας, να δεχτεί τη ροή αυτή των προσφύγων – μεταναστών. Πράγματι εγώ σήμερα έχω μείνει λίγο ήσυχος με την τοποθέτηση του κυρίου Τσόγκα. Και εξηγώ το λίγο. Ένα χαρτί στις 16/6/2016 υπάρχει ένα χαρτί από ΜΚΟ που αναφέρει ότι υπάρχουν 2 ξενοδοχεία των Αγίων Θεοδώρων που έχουν επιλεγεί να φιλοξενήσουν πρόσφυγες. Δεν ισχύει αυτό; Γιατί έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις από τις εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά η ουσία είναι ότι υπάρχουν συμφωνίες της Ύπατης Αρμοστείας με ξενοδοχεία… Πώς είναι δυνατόν να είστε τόσο σίγουρος κύριε Τσόγκα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μουζάκης.

Δείτε το video:

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλούστατα, ο Τσόγκας έχει μάθει καλά να φέρνει βόλτα τους ανόητους ψηφοφόρους. Αρκεί να θυμηθούμε ότι στην πρώτη 7-μηνη κυβέρνηση του Σύριζα δεν έγινε απολύτως τίποτα εκτός από αυτά που ονομάτισαν υπερυπουργεία, αλλά ο κόσμος τους ξαναψήφισε και ας είχαμε με τις ηλιθιότητές τους χασούρα πάνω από 100 δις. Σε αυτό ποντάρει και ο Τσόγκας. Ό,τι θέλει μπορεί να πει τώρα, αλλά στην προεκλογική περίοδο θα τάξουν και ο κόσμος θα τους ξαναψηφίσει. Τότε θα ξεχάσουν τι είπε και δεν έκανε ή δεν τήρησε.

  2. ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Σ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ… ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  3. 7:59 μ.μ. μα το ξερει ο τσογκας αυτο, γιαυτο ειπε "κατηγορηματικά" και καλα οτι δεν θα ερθουν. Μετα θα δηλωσει οτι δεν μπορει να εχει ευθυνη για το τι κανουν οι ξενοδοχοι, ενω απο πισω σιγονταρει κι αυτος φυσικα ως ιδεαλιστης κομμουνιστης. Πορτα πιανει για τον χειμωνα ρε παιδια! Ειναι γλυκα τα 8 χιλιαρικα το μηνα. Τι θα κανει μετα αν δεν εκλεγει; Αφισοκολλησεις στην ηλικια του;

  4. Όλα για τους ψήφους !!! Άντε να αλλάξει ο νόμος για τις εκλογές της τοπικής αυτόδιοικησης να σταματήσουν τα ποδοσφαιρικά ματς !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog