Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με την καταγγελία του μαθητή Γυμνασίου στο Loutrakiblog

- Advertisement -

Εντάσεις, φωνές, χαρακτηρισμούς και (παρ’ ολίγον) αποχωρήσεις έφερε η πολύ σοβαρή καταγγελία μαθητή στο loutrakiblog.gr σχετικά με τις συνθήκες που υπήρξαν στο Γυμνάσιο Λουτρακίου τις ημέρες του χιονιά που παρέμεινε ανοιχτό…

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά.

Ο Γραμματέας του Δ.Σ., Θανάσης Μουζάκης, ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι διάβασε την καταγγελία του μαθητή που μπορεί να ήταν ανώνυμη (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τα στοιχεία του), επιβεβαιώθηκε όμως λίγο αργότερα από επώνυμο σχόλιο της διευθύντριας του σχολείου, κυρίας Κωνσταντίνας Ζαβαλάρη.

Ο μαθητής, μιλώντας στο loutrakiblog.gr, ανέφερε (μεταξύ άλλων) ότι τη στιγμή που ο χιονιάς ήταν σε πλήρη εξέλιξη (η θερμοκρασία στην πόλη του Λουτρακίου ήταν μηδέν βαθμούς Κελσίου) τα καλοριφέρ του σχολείου, έκλεισαν…!!!

Την καταγγελία, επιβεβαίωσε η διευθύντρια του σχολείου που σε επώνυμο σχόλιό της ανέφερε ότι “Αν αναβαμε το καλοριφερ συνέχεια και δε το κλεινανε στις 10-11 δε θα ειχαμε πετρελαιο να ζεστανουμε το Σχολειο την Τριτη και η προμηθεια του πετρελαιου δε γινεται τοσο γρηγορα οσο νομίζετε”.


Την καταγγελία του μαθητή μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Στα σχόλια που υπάρχουν από κάτω, μπορείτε να διαβάσετε το επώνυμο σχόλιο της διευθύντριας του Γυμνασίου, κυρίας Ζαβαλάρη, το οποίο φυσικά υπάρχει ακόμα, καθώς ψευδώς αναφέρθηκε από κάποιους δημοτικούς συμβούλους ότι “εξαφανίστηκε”…

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολο ψέματα, αντε κλήσεις με τους πολίτες, με τους μαθητές, όλο ψευτο τσαμπουκάδες και λύσεις στα προβλήματα του τόπου πουθενά στον ορίζοντα από τους χειρότερους δημοτικούς συμβούλους που κάθισαν στα έδρανα της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.
    Μετανιώνω πολύ που τους ψήφισα

  2. Να παρακαλεσετε να ερθουν γρηγορα προσφυγοπουλα στο σχολειο σας, να ζεσταθει το κοκαλακι σας! Τοτε θα σας βαλουν φουλ θερμανση και θα σας σερβιρουν και τσαι!

  3. Το τσίρκο της Δημοτικής αρχής μόλις δει οτι κάποιος σύμβουλος της αντιπολιτευσης καταγγέλλει ή τους ενημερώνει για κάτι αρχίζει την παράσταση.Ο αυταρχισμος στο έπακρο. Ο Περρας γνωστός και μη εξαιρετέος για τον αυταρχισμο του μαλλον ενοχληθηκε απο την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής να εχει θέρμανση το γυμνασιο και αρχισε να φωναζει καινα διακοπτει.Αν ηταν απο το πρωι στο Δημαρχειο οπως ειπε να παει σπιτι του στον καναπε του να ξεκουραστει.

  4. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΙ.

  5. Μπορώ να πω με σαφήνεια τα εξής.

    α) ο Παναγιώτης ο Πέτρου προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και ΜΠΡΑΒΟ του.

    β) ο Μουζάκης έχει μπέσα και καλά θα κάνουν να τον αφήνουν να λέει αυτό που έχει να πει, δεν αερολογεί μιλάει με στοιχεία

    γ) ο Γκιώνης εντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, απορώ γιατί κατέβηκε στις εκλογές

    δ) η Μαρία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, μου θυμίζει καταστάσεις του τύπου "σας επιτρέπω να συμφωνείτε μαζί μου", "άποψη έχω μόνο εγώ", "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" κ.α.

    ε) οι λοιποί σύμβουλοι να θυμάστε ότι φωνάζει εκείνος που έχει άδικο

    Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση των ανωτέρω

    Γιώργος Φατσούπας

  6. Μερικοι απο αυτούς τουσ (πολιτησμενουσ) αντιδημάρχους ο σχολικησ επιτροπησ αντιπολητευσησ θα ψηφίσουν αύριο για να αποφασηστηαν θα φύγουν από τη δουλειά δύο "υπέρ εργολάβοι καθαριότητας σχολικών κτιριων" τι να πω για λύπηση είναι…..Όλοι τουσ!!!

  7. Ούτε επίτηδες να το έκαναν αντί να διεκδικούν τα πρωτεία έχουν κατακτήσει τα εσχατία και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον τελευταίο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog