Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σακελλαρίου: Σχολιάζουμε σχόλια σε ένα δημοσίευμα;

- Advertisement -

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού Τάσου Σακελλαρίου, στο δημοσίευμα του loutrakiblog για την καταγγελία του μαθητή που ανέφερε ότι κάποια καλοριφέρ στο Γυμνάσιο του Λουτρακίου έκλεισαν στις 11 το πρωί, αφήνοντας τους μαθητές μέσα στο κρύο…

“Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι σχολιάζουμε τα σχόλια που έχουν γίνει σε ένα δημοσίευμα. Σε μένα δεν υπήρχε καμία καταγγελία ούτε υπήρξε κάποια “γραμμή” από εμάς για να κλείσουν τα καλοριφέρ στα σχολεία. Η απάντηση, πρέπει να δοθεί από τη διευθύντρια”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του.

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας ενημερωσει καποιος το ανενημερωτο οτι η καταγγελια ήταν επωνυμη οπως και το σχολιο της κυριας γυμνασιαρχη επωνυμο ηταν, ασχετα αν την πιεσαν καποιοι να το κατεβασει και το οποιο τους κατακεραυνωνε για την ανικανότητα τους.

  2. εγω το μονο που μπορω να σχολιασω ειναι οτι σχολιαζουμε σχολια .. ειναι και καθηγητης τρομαρα του .
    μουχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

  3. Ας ενημερώσει κάποιος τον κο αντιδήμαρχο για τα προβλήματα των σχολείων του δήμου γιατι μαλλον δεν ζει εδω….
    Τάσο απο τοτε που πηγαίναμε εμεις σχολειο τα καλοριφέρ υπολειτουργούσαν το εχεις ξέχασει;;;;κι ας πέρασαν 30 χρονια τίποτα δεν εχει αλλάξει…..

  4. Κύριε Σακελλαρίου μην κάνετε προσπάθεια να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην τα ρίχνετε όλα στη διευθύντρια.

  5. Δεν κατάλαβα κύριεε (λέμε τώρα)
    Σακελλαρίου γιατί να μην σχολιάσουμε
    είναι θέματα που μας αφορούν .Δηλαδή τι
    να σχολιάσουμε ποιος , πήγε με ποια;

  6. Κύριε Σακελλαρίου δεν είναι ωραίο να ρίχνετε τόσο απότομα τα
    καρφιά σας προς την διευθύντρια.Πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και να αφήσετε τις κόντρες σας στην άκρη για το καλό του πόλης.Εφόσον δεν μπορείτε να τα βγάλετε εις πέρας παραιτηθείτε.

  7. Κύριε Σακελλαρίου δεν το θεωρώ σωστό εκ μέρους σας να προσπαθείτε να κατηγορείτε τη διευθύντρια και εσείς να κάνετε τον Κινέζο.Πραγματικά δεν το λέω για να σας προσβάλλω αλλά πρέπει να καθίσετε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να βρείτε μια κοινή λύση η οποία θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

  8. Ανεπανάληπτο πραγματικά το σχολιάζουμε σχόλια.Συγχαρητήρια κύριε Σακελλαρίου για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τη γλώσσα.Εύγε.Είμαι σίγουρος πως μαζί σας θα πάμε μπροστά.

  9. Κύριε Σακελλαρίου πραγματικά με εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τη γλώσσα.Είστε συγκλονιστικός πραγματικά.

  10. Πραγματικά όταν ο καθένας βάζει το εγώ πάνω από το εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ορθοποδήσουμε σαν πόλη και να φτιάξουμε
    τα σχολεία μας.Κύριε Σακελλαρίου και οι υπόλοιποι πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν και να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς που επικρατούν.

  11. Μας έγινε πολιτικός παράγοντας ποιός ο Σακελλαρίου.
    Από την ημέρα που ανέλαβε όποιο θέμα ήταν στην αρμοδιότητά του, του έβγαλε τα μάτια.
    Ήμαρτον και έλεος που έλεγε και ο μεγάλος αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

  12. Σακελλαρίου ξύπνα από τον λήθαργο.Εδώ το σχολείο δεν είχε καλοριφέρ και κρύωσαν τα παιδάκια και εσύ σχολιάζεις σχόλια;
    Άψογος χειριστής της κατάστασης.Παλικάρι μου γύρνα στα σχολεία να κάνεις τον γυμναστή και άσε τις δεξιώσεις και την γραβάτα και το σακάκι σου.

  13. Κύριε Σακελλαρίου είστε το κάτι άλλο.Πραγματικά είστε ο κατάλληλος για να βοηθήσετε τα σχολεία να βρουν την κανονικότητα τους με τις έγκαιρες παρεμβάσεις.Και όπως είπατε κιόλας μην αφήνετε κάποιους να ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ.

  14. O κύριος Σακελλαρίου ο οποίος είναι πραγματικά καταπληκτικός σε όλα.Η ατάκα του σχολιάζεις σχόλια είναι φοβερή.Μπράβο που τόσο ικανοί άνθρωποι αναλαμβάνουν πόστα.Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε Παράδειγμα προς μίμηση ο κύριος Σακελλαρίου ο οποίος κάνει ωραία ντυσίματα και είναι ωραίος τύπος.

  15. Κύριε Σακελλαρίου δυστυχώς δεν έχετε βοηθήσει το Λουτράκι γενικά.Πρεπει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες ωστόσο δεν νομίζω πως έχετε την ικανότητα. Ο σκοπός μου δεν είναι να προσβάλλω κανέναν αλλά δεν έχετε βοηθήσει.Συγγνώμη που το λέω με τέτοιον τρόπο αλλά καλύτερα να επιστρέφετε στην κανονική σας δουλειά.

  16. Κύριε Σακελλαρίου είστε φανταστικός.Ωραιες ατάκες ντύσιμο στην πένα και εκπληκτικές ομιλίες.Πραγματικα είμαι υπερήφανος που η δημοτική αρχή αποτελείται από σπουδαίες προσωπικότητες όπως εσείς.

  17. Γκιώνης,Σακελλαρίου και Παπαθανασίου δρόμο.Πραγματικά δεν μου αρέσει να εκφράζω την γνώμη μου με απότομο τρόπο αλλά χρειαζόμαστε αλλαγές.Ο Γκιώνης μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.

  18. Ο Γκιώνης είναι ένα ανέκδοτο.Δεν θέλω να αναφέρομαι με τέτοιους χαρακτηρισμούς αλλά είναι η αλήθεια.Καταρχάς δεν ξέρει να μιλήσει.Αγράμματος είναι.Την αλήθεια λέω.Ο κάθε άσχετος να διοικεί τον τόπο;Με τι περγαμηνές.Συγγνώμη που τα λέω έτσι αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δημοσιότητα,το καλό ντύσιμο και τίποτα άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog