Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σ. Παπαθανασίου: Ήταν μια άτυχη στιγμή της διευθύντριας – Δεν έπρεπε να κλείσει το καλοριφέρ στο Γυμνάσιο

- Advertisement -

Όσον αφορά στην καταγγελία του μαθητή στο Γυμνάσιο του Λουτρακίου, θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή της διευθύντριας και της εξήγησα ότι δεν είχε κανένα λόγο να κλείσει το καλοριφέρ στις 11 η ώρα. Πετρέλαιο υπήρχε. Η κυρία Ζαβαλάρη δεν έχει πάρει καμία εντολή να κλείνει το καλοριφέρ στις 11 η ώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα…

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΦΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΝΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΟΛΥ ΜΙΓΙΙΑΓΓΙΧΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

  2. Όπως πολύ ίσως θα πρόσεξαν μετά την ολοένα διακοπτόμενη τοποθέτηση του κ. Μουζάκη για την επίμαχη καταγγελία (που κατά τα άλλα όμως μόνο καταγγελία δεν λέγεται γιατί άρθηκε η ίδια ετσι κι αλλιώς σε άμεσο χρόνο- επομένως θεωρούνταν και ως μη γινόμενη άλλα και άνευ ουσίας ) έγινε η βαρύτατη εκείνη αιτία εκνευρισμού και αδικαιολόγητων εντάσεων κι ενώ ετσι ο ίδιος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει έδειχνε με την τοποθέτηση ή την επεξήγηση του προέδρου της σχολικής επιτροπής κ. Παπαθανασίου σαν να συνάντησε εκεί το όχημα μιας σωτηρίας βάσης ή μιας ανέλπιστης ανακούφισης για αυτόν και αυτό γίνονταν αντιληπτό άλλα και ορατό πανταχόθεν..
    Ήταν μόνο πειστικός ο κ. Παπαθανασίου ή το ζήτημα δεν εμπεριείχε έρεισμα ή και αντικείμενο ..?
    Σε κάθε του ανάλυση (του προέδρου της σχολικής επιτροπής ) έβρισκε τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Μουζάκη να γνέφει ολοένα καταφατικά κι ως σαν να συμφωνούσε εν τέλει με τους εν λόγω χειρισμούς -μα και γιατί να μην συμφωνούσε άλλωστε- αφού καταδεικνύονταν εύκολα πως η αντίδραση της διευθύντριας κατατέθηκε εν βρασμώ και με περίσσιο θάρρος η ίδια αποκόλλησε άλλα και απέσυρε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εγχείρημά της η και -την λάθος καταγγελία ακόμα- δείγμα ίσως ετσι και της επανεκτίμησης των γεγονότων άλλα και της αποκατάστασης μιας απτής πραγματικότητας.
    Το απέδωσε με ευθύτητα εξάλλου ο κος Παπαθανασίου και ήταν διαφωτιστικός πέρα για πέρα ενώ δεν χωρά αμφιβολία υπήρξε συγκεραστής διορθωτικών ιδεών και αποφάσεων ενώ τόνισε υπήρξε αστοχία εξάλλου το παραδέχτηκε όπως όλα δείχνουν και η ίδια η διευθύντρια άλλα και που ατυχώς όμως για την περίσταση αποτέλεσε για ολίγο την παγίδα στην ίδια την πλατφόρμα αναφοράς του κ.Μουζάκη που παραλίγο και να του κόστιζε την υπόστασή του(αν τελικά εγκατέλειπε το βήμα ) μέσα από του εκ του θυμού του αντίδρασης η της αναπόφευκτης εκείνης η και αδικαιολόγητης έντασης..
    Κάπως ετσι διασώθηκε εκτιμώ εν ολίγοις ο κ .Μουζάκης με την "ανούσια παρέμβαση του" .
    Προφανώς οι συγκεραστές δικαιούνται το κέρασμα.
    Ποιος όμως θα πληρώσει είναι το ερώτημα…?
    Αφανείς λοιπόν λειτουργός ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής ο κ. Παπαθανασίου Α. αλλά και παρεμβατικός ουσιαστικός μέχρι και καταλύτης θα έλεγα..
    Συγχαρητήρια για αυτό
    Σ11

  3. Κύριε Παπαθανασίου,
    Γνωρίζετε ότι ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ το ΙΕΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είναι χωρίς θέρμανση

    και όταν οι μαθητές ρώτησαν το γιατί, τους απάντησαν ότι δε μπορεί να ανάψει το καλοριφέρ επειδή πάει σε όλο το κτίριο,ξεπαγιάζοντας όλο το απόγευμα τους
    μαθητές????

  4. ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΙΜΑ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

  5. Προς11:33 δεν είναι έτσι και ας βάλει και λιγο πλάτη και ο δήμος Κορίνθου ειδικά για το απογευμα! Μιλάτε για ΙΕΚ Κορίνθου- Λουτρακιου!!

  6. Δεν φτάνει που έκλεισαν τα καλοριφέρ επέβαλαν και στα παιδιά με αυτό το κρύο να βολτάρουν έξω στα διαλείμματα κλειδώνοντας τις αίθουσες! Οι ίδιοι οι καθηγητές φυσικά είχαν αράξει στα ωραία και ζεστά γραφειάκια τους…ρε σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι! Να βάζετε τα παιδιά να τουρτουρίζουν με αυτές τις συνθήκες…

  7. Δεν νομίζω πως πρέπει να το κάνουμε θέμα.Όντως ήταν ένα λάθος από την διευθύντρια αλλά δεν αξίζει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση.

  8. Σίγουρα δεν είναι σωστό να κλείνουν τα καλοριφέρ τόσο νωρίς και με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα συμβεί αυτό το περιστατικό.

  9. Κύριε Σάκη Παπαθανασίου το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κατηγορείτε τη διευθύντρια.Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να αντιδράσετε ουσιαστικά για να μην συμβαίνουν όλα αυτά τα ακατάλληλα πράγματα.Άμα δεν είστε ικανός να τα καταφέρετε πηγαίνετε σπιτάκι σας.

  10. Κύριε Παπαθανασίου δεν έχετε καταλάβει πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Δεν μπορείτε να αισθανθείτε το πόσο άσχημα ένιωσαν τα παιδιά με την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχαν από τους καθηγητές τους οι οποίοι είχαν το θράσος με αυτό το τσουχτερό κρύο να τα αναγκάσουν να βγουν έξω;

  11. Πραγματικά όταν έχουμε μέλη του διοικητικού συμβουλίου άτομα σαν τον Παπαθανασίου και τον Σακελλαρίου χωρίς να θέλω να τους μειώσω ή να τους προσβάλλω πως μπορούμε σαν Λουτράκι να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός;Επαναλαμβάνω πως ο σκοπός μου δεν είναι να ασκήσω κριτική αλλά δεν έχουν τις περγαμηνές για να μπορέσουν να κάνουν αξιόλογη δουλειά και να βοηθήσουν πραγματικά τον τόπο.Συγγνώμη που θα το πω αλλά απορώ πως ο κάθε άσχετος από επίπεδο γνώσεων γιατί ο Σακελλαρίου δούλευε σαν γυμναστής δεν ήταν ας πούμε μαθηματικός αναλαμβάνει πόστο στο διοικητικό συμβούλιο.Ειλικρινά σας λέω πως δεν θέλω να υποτιμώ κανέναν αλλά δεν έχουμε δει κάτι το ιδιαίτερο.

  12. Απαντησε μου γιατι πηρε τη πρωτοβουλια και εκλεισε τα καλοριφερ?Δεν θα ξεπαγωνουν τα παιδια μας για μια απερισκεψία της διευθύντριας…..καλα ειπε ο πιο πανω στο σχολιο..Σπίτι της ειναι?

  13. Ο κύριοι Παπαθανασίου και Σακελλαρίου είναι ανίκανοι.Δεν το λέω για να τους προσβάλλω αλλά στέκονται μόνο στα λόγια.Gongratulations για τον κύριο Σακελλαρίου με την περιβόητη ατάκα του σχολιάζουμε σχόλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog