Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοιράζει 500ευρα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων;

- Advertisement -

Σε Δήμο… δημοσίων σχέσεων φαίνεται να έχει μεταβληθεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Με την ανοχή (;) του Δημάρχου, το ένα μετά το άλλο νομικό πρόσωπο του Δήμου δίνουν διαφημίσεις σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ΜΜΕ! Εκτός αν ο δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης δεν γνωρίζει πώς λειτουργούν οι δημοτικοί του σύμβουλοι ή οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου…

Οι παρατηρητικοί χρήστες του διαδικτύου, θα διαπίστωσαν ότι το Λιμενικό Ταμείο δια μέσου του προέδρου του, Γιώργου Ρουμελιώτη, πολύ πρόσφατα (στις 29/12/2016) κατέβαλε ποσό ύψους 496 ευρώ για την προβολή των δραστηριοτήτων του, εγείροντας πλήθος ερωτημάτων για τα κίνητρα και τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης…

– Για ποιές δραστηριότητες του Λιμενικού Ταμείου εκδόθηκε και πληρώθηκε αυτό το τιμολόγιο;

– Σε ποιό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης έγινε η προβολή του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου;

– Ποιός είναι ο κύριος ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ;

– Έχει κάποια σχέση με τα τοπικά ΜΜΕ;

– Τα υπόλοιπα μέλη του Λιμενικού Ταμείου συμφωνούν με αυτή την απ’ ευθείας ανάθεση του προέδρου;

Αναμένουμε απαντήσεις…


- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιες να είναι άραγε σκοπιμότητες άραγε;
    Τα πληρωμένα παλαμάκια παραλιάρχη Γιώργο Ρουμελιώτη.
    Σα δε ντρέπεστ λιγάκι σπαταλάτε τα χρήματα σε άχρηστες για τον πολίτη δραστηριότητες, και η πόλη με την παραλία της είναι σαν την καμπούλ

  2. ειναι παρομοια τα κολπα με αυτα που κανει ο lto..ειναι μαλλον το δωρο χριστουγεννων ενος αντικειμενικου μπλογκ του λουτρακιου που προβαλει μονο τους γκιωνικους…..για να βοηθησω,το ονομα του τελειωνει σε "τηλεοραση" για αυτο και μαλλον το τιμαει οπως τα καναλια τοσα χρονια με την διαπλοκη…..

  3. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα "τελειώνει σε τηλεόραση" 10:42 π.μ. θα με στείλεις στο νοσοκομείο από τα γέλια
    Τηλεόραση όμως δεν τη λες,
    Άλλη μία κραυγαλέα απόδειξη πώς χρησιμοποιούν οι λέξει πώς χρησιμοποιονν λέξεις βιτρίνα για να κρύψουν την πραγματικότητα.

  4. Να που πάνε τα λεφτά μας:
    Στο να μετακινούν τα περίπτερα στην ερημιά, σε άχρηστες διαφημιστικές καταχωρήσεις σε μέσα που όλως τυχαίως δεν γράφουν τίποτα από αυτά που κάνουν στην διοικηση του δήμου, και επιπλέον θέλουν να μας τους παρουσιάσουν και ως μεγάλους πολιτικούς ηγέτες.
    Σε διαφημιστικές καταχωρήσεις για την τουριστική προβολή του δήμου χωρίς φυσικά τόσα χρόνια το Λουτρακι να έχει δει ορατά αποτελέσματα.
    Σε υπέρογκα κόστη για τηλεφωνικές επικοινωνίες, σε ύποπτες αναθέσεις έργων με οσμή σκανδάλων και υπερκοστολογήσεων όπως η τρύπα στην παραλία!
    Διαφημίσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό ιδιοκτησίας δημοτικού συμβουλίου του Γκιώνη, έξοδα μετακινήσεων του δημάρχου χωρίς να μας ενημερώνει με αποδείξεις για το που πηγαίνει, τι κάνει και ποιά αποτελέσματα έχει πετύχει για τον δήμο
    μας.
    Μεγάλες σπατάλες σε αναλώσιμα υλικά όπως η χάρτικη ύλη πού προμηθεύτηκε ο Γιώργος Ρουμελιώτης στο λ.τ. και η οποία ξεπεράσει τα 1500 ευρώ.
    Από κει και πέρα είναι απόλυτα φυσιολογικό το πως έχουμε φτάσει εδώ

  5. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΕΜΕΙΣ.

  6. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΕΜΕΙΣ.

  7. Σε ποια σελίδα του προεκλογικού σας προγράμματος γραφει για αυτά που κάνετε με το δημοτικό- δημόσιο χρήμα κύριοι της δημοτικής αρχής από ποιον έχετε πάρει δημοκρατική νομιμοποίηση

  8. Ο Ρουμελιώτης παράλαβε το ταμείο του Λιμενικού Ταμείου με περίπου 400,000 ευρώ και βάση στοιχείων δημοσιευμένα στο διαδίκτυο έχει υπόλοιπο διαθέσιμο 160,000 ευρώ . Έργο κανένα . Που πήγαν τα χρήματα ? Ποιος θα ενημερώσει τους Δημότες ? Ο Γκιώνης και η Πρωτόπαπας τι κάνουν ? Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που ειπε ο μεγάλος Θεόδωρος Πάγκαλος?

  9. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε ρε τελειωμένοι πολιτικά.
    Δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο δεν έχετε τσίπα πάνω σας.
    Εγώ θα είχα πάει σπίτι μου αν ήμουν στη θέση σας.

  10. 1:07 μ.μ. τι περιμένεις από τον Ρουμελιώτη καλό;
    Εδώ τον ξεμπροστιάσε ο πρωην αντιπροεδρος του λ.τ. πως ο συνεργάτες του, πως έκρυψε από την κοινωνία του Λουτρακίου εμπεριστατωμένη μελέτη για την ανάπλαση της παραλίας που έκανε50.000€ και προώθησε μία άλλη ανεπαρκέστατη μελέτη που μας κόστισε 110.000€
    Λοιπον περιμένεις καλό από αυτούς.
    Δεν το λέω εγώ και εσύ οι συνεργάτες του Ρουμελιώτη το λένε και στους οποίους δεν απαντά ποτέ ο κύριος που όταν ήταν αντιδήμαρχος πέταξε δυόμισι εκατομμύρια ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στα χωράφια.

  11. ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ
    ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ.
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
    ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΘΟΛΟΥ

  12. Οργιο σπατάλης για αλλη μια φορά.
    Όποιος παράγει έργο φαινεται δεν είναι αναγκη να πληρώσει δημοσιογραφους.
    Αυτό το κανει οταν δεν εχει να δειξει εργο για να πουλήσουν οι αμειβόμενοι φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο ώστε να τσιμπήσει και να τους ξαναψηφίσει.
    Απλά
    Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

  13. Ψησταριά η ωραία Ρούμελη
    τώρα υπό νέα διεύθυνση!
    Σπεσιαλιτέ μας, γκιόσα βραστή με τρύπα στη μέση για αποκατάσταση με απευθείας ανάθεση.

  14. 7:15 μ.μ. εγώ δεν υποστηρίζω πως είναι η καλύτερη δημοτική αρχή σίγουρα όμως υποστηρίζω πως είναι η πιο γελοία δημοτική αρχή.
    Το γέλιο που χω ρίξει μαζί τους ούτε σε επιθεώρηση με τον σεφερλή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog