Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σάκης Παπαθανασίου: Δύσκολο να απολύσεις κάποιον σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε

- Advertisement -

Δείτε τι είπε στο loutrakiblog.gr, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Σάκης Παπαθανασίου…

“Είναι δύσκολο σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε να απολύσεις κάποιον, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να είναι σωστές στη δουλειά τους οι καθαρίστριες. Για όλους εμάς προέχει η υγεία των παιδιών. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να βρει το Γυμνάσιο πιο καθαρό και τις καθαρίστριες ακόμα πιο προσηλωμένες στη δουλειά τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία ψύχραιμη πολιτική φωνή λουτρακιώτικη.
    Δυστυχώς είναι λίγοι τετοιοι ανθρωποι μέσα στο ΔΣ.
    Γεμίσαμε ΜπισμπικοΡατεοπερρες
    Από την Περαχώρα, τους Αγίους Θεοδώρους και τα Ίσθμια που τους δώσαμε όλοι εμείς πολύ χώρο για να κάνουν κακό στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    Θα τα πούμε όμως με όλους έρχεται η ώρα της πολιτικής κρίσης.

    ΥΓ. Θεωρώ ότι η δημοτική αρχή Γκιώνη
    ( με τιμητικές εξαιρέσεις όπως ο συνεντευξιαζόμενος Αθανάσιος Παπαθανασίου που προσπαθεί για το καλύτερο) πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό από το τιμόνι του δήμου γιατί προξενεί ανυπολόγιστη ζημιά στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ.
    Καλό θα είναι για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και οποιοσδήποτε άλλος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακιώτης πρέπει τώρα να πρόταξει όχι το μικρό ατομικό συμφέρον του, αλλά το συμφέρον του Λουτρακίου.
    Γι' αυτό πρέπει τώρα να διαχωρίσει τη θέση του από τους υπόλοιπους πολιτικά επικίνδυνους ανθρώπους του Γκιώνη.
    Τα συγχωροχάρτια από δω και μπρος παίρνουν τέλος , υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας στη μέση, σε μία κρίσιμη χρονικά συγκυρία, δεν μπορεί μία ολόκληρη κοινωνία να είναι σε κατάσταση ομηρίας απο τις σκοπσκοπιμότητες τους.

  2. Ναι αλλά στις καθαρίστριες συγχωροχάρτι δώσανε. Αφού αποδεδειγμένα δεν έκαναν την δουλειά τους. Για να δούμε λοιπόν τώρα την καθαριότητα του σχολείου. Όλοι οι γονείς παρακολουθούμε με προσοχή. Και μην κάνετε μικροπολιτική με την υγεία των παιδιών μας. ΑΡΚΕΤΑ!!!!

  3. Καλά ήθελα να ήξερα δεν μπορούσε κάποιος πει στις καθαρίστριες να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα;
    Πρέπει κατευθείαν να τις απολύσουν;

  4. Κύριε Παπαθανασίου συμφωνώ πως είναι πολύ δύσκολο να απολύσουμε κάποιον στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε ωστόσο η κατάσταση των αιθουσών στο σχολείο είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Πρέπει να το καταλάβει το διοικητικό συμβούλιο.Δεν μπορούν τα παιδιά μας να μορφώνονται με τέτοιες αντίξοες συνθήκες.Μην κοιμάστε όρθιοι.

  5. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα σε ότι αφορά την καθαριότητα! Και αυτό πρέπει να το καταλάβουνε πρώτες οι καθαρίστριες! Είναι η τελευταία τους ευκαιρία!!!!!

  6. Αφου τα τακτοποιήσατε ολα λοιπόν , φτιαξτε και τα καλοριφερ στον β οροφο που κρυώνουν τα παιδια. Απο πέρυσι έχετε λαβει χαρτι στο δήμο οτι δεν δουλευουν….

  7. Δίκιο Εχεισ αλλα αν δεισ εσυ διαφορα πεσ τοσ μασ και εμασ!! Και άντε να δουμε ποτέ θα στείλουν και την καινούργια καθαρηστρια…Η μήπως μπλοκάρουν?

  8. Εντάξει με αυτή τη λογική …να μην κάνει κάμεις σωστά τη δουλεια του και το έγινε? Θα στείλουν άλλους 2-3-4 να κρατάνε τα μπόσικα!! Αλλά που να έχουν το θαρΡος οι αιρετοί να ψηφίσουν απόλυση!! Μπράβο στουσ εκπαυδαιτηκουσ που ψήφισαν απόλυση!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog