Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία του Καλογεροπούλειου με το κοινωφελές ίδρυμα Ιωάννη Σπ. Λάτση!

- Advertisement -

Το εδρεύον στην Κόρινθο «Καλογεροπούλειο Ίδρυμα», έργο ζωής του αείμνηστου ιδρυτού του, Νικόλαου Καλογερόπουλου, μιας διακεκριμένης προσωπικότητας στο χώρο των επιστημών και της φιλοσοφίας, επιχειρεί δια του Διοικητικού του Συμβουλίου, με συνέπεια και άκρα υπευθυνότητα, να συνεχίσει το έργο του και να πραγματώνει τους σκοπούς του ιδρυτού του. Σκοποί σπουδαίοι για τον πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας…

Παρέχοντας μουσικές σπουδές υψηλού επιπέδου επιζητά τη διάδοση της κλασικής μουσικής στην ευρύτερη περιοχή με στόχο να εξασφαλιστούν  οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κορινθίας.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ανταποκρινόμενο στο αίτημα μας για οικονομική ενίσχυση με σκοπό την αγορά μουσικών οργάνων, χρηματοδότησε την αγορά συμφωνικών τυμπάνων, βιολιών και βιολοντσέλων με σκοπό να συνδράμει σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Η άνω Δωρεά αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόηση της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, καθώς για την αποτελεσματική επίτευξη των στόχων μας, χρειαζόμαστε τις αναγκαίες οικονομικές προϋποθέσεις, αλλά και φορείς που έχουν τη διάθεση να πορευτούν μαζί μας παράγοντας πολιτισμό σε μια  δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά το Εκτελεστικό Συμβούλιο του  Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση για την προσφορά του. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι  ακολουθώντας και άλλοι την προσπάθεια αυτή ενδυναμώνονται και οι δικές μας προσπάθειες ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προσφέροντας στα παιδιά εφόδια και θεμέλια γερά για ένα μέλλον τέτοιο που όλοι ποθούμε και ονειρευόμαστε γι’ αυτά.

Η Πρόεδρος
Μαρία Χρισταρά

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog