Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Γ. Ψυχογιός για τις προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ σε Κορινθία, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Οι υπηρεσίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων αποτελούσαν και αποτελούν μια αξιόπιστη και προσιτή επιλογή για τους πολίτες μέσα από ένα ευρύ και οργανωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουν…

Με γνώμονα την αναβάθμισή τους και την καλύτερη στελέχωση των καταστημάτων στο Νομό μας προχωρήσαμε σαν βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συντονισμένες ενέργειες μεταξύ των οποίων και σε συνάντηση με την Πρόεδρο των ΕΛΤΑ, κα. Φρόσω Σταυράκη, με θετικά αποτελέσματα, λαμβάνοντας υπόψη μας και τις κατά τόπους προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο του 2016 έχουν πραγματοποιηθεί προσλήψεις σε διάφορα καταστήματα της Κορινθίας.

Ενδεικτικά αναφέρω τις θέσεις με Συμβάσεις ορισμένου χρόνου (8 μήνες) μέσω ΑΣΕΠ σε Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Αγίους Θεοδώρους, Κόρινθο και Λουτράκι.

Επίσης, πληρώθηκαν θέσεις σε καταστήματα με το Πρόγραμμα εναλλακτικής στρατιωτικής θητείας (15 μήνες), όπως π.χ. στο Ξυλόκαστρο.

Παράλληλα, λειτούργησαν επιπλέον υπηρεσίες ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ, όπως π.χ. στο Λουτράκι.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν τη στοχευμένη και σοβαρή δουλειά που γίνεται από τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ. Σ’ αυτή την κατεύθυνση δρομολούνται περαιτέρω κινήσεις για την επίλυση προβλημάτων και τον εξορθολογισμό των ΕΛΤΑ στην Κορινθία.

Τέλος, αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα η προκήρυξη 510 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε καταστήματα των ΕΛΤΑ πανελλαδικά. Μία προκήρυξη που καλύπτει πάγιες ανάγκες και βάζει οριστικό τέλος σε πολιτικές και πρακτικές του παρελθόντος, όπως οι «ενοικιαζόμενοι» εργαζόμενοι, ένα καθεστώς που σήμαινε εκμετάλλευση για τους εργαζόμενους και πολλαπλασιασμό του κόστος για τα ΕΛΤΑ και τις δημόσιες υπηρεσίες εν γένει

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Àλλος παραμυθατζης από εδω που θα εσκιζε τα μνημόνια.
    Θα αρχίσει τις ανοησίες για να πάει κάνενα ψηφαλάκι για να συνεχίσει να πέρνει τα 8.000€ του βουλευτή.

  2. Ανάθεμα αν έχουν πατήσει το πόδι τους σ΄ ένα ταχυδρομείο να δουν την ταλαιπωρία που υφίστανται ο πολίτης προκειμένου να εξυπηρετηθεί.Του έγραψε σ΄ ένα χαρτάκι η αριστερή σύντροφός του,πρόεδρος των ΕΛΤΑ, τι θέσεις πληρώθηκαν στο νομό και ήρθε να μας φωτίσει. Ά! ρε! είσαστε για το σκυλογκρέμι ομαδικώς.

  3. Σύντροφε ψυχογιέ, μπορείτε σας παρακαλώ να διορίσετε κι εμένα, την αδελφή μου, την κουμπάρα της και την συνυφάδα μας? Βολευόμαστε με 8-μηνη σύμβαση αρχικά αρκεί να έχουμε την έγκραφη και υπογεγραμμένη διαβεβαίωσή σας με στρογγυλή σφραγίδα ότι στους 7 μήνες και 29 μέρες θα μεταβληθεί σε αορίστου χρόνου. Αν θέλετε να δείτε ψήφο μας δηλαδή. Διάλεξε να πάρεις. Τα στοιχεία μου στη διάθεση του ΛΒ.

  4. ο σύντροφος, του συντρόφου, τω συντρόφω, τον σύντροφον, ω σύντροφε
    τα συντρόφια, των συριζαίων, τοις συντρόφοις, τα συντρόφια, ω φασίσται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog