Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο πιο «βλάκας» απατεώνας στην ιστορία του πόκερ

- Advertisement -

Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν στο μεγάλο τουρνουά Borgata Winter Poker Open με εγγυημένο έπαθλο $2.000.000, οι πάνω από 4.000 παίκτες που είχαν λάβει μέρος είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους πως υπήρχαν πλαστές μάρκες στο τουρνουά…..

Πράγματι, ο Lusardi είχε δημιουργήσει πλαστές μάρκες οι οποίες τον βοήθησαν να μπει στα χρηματικά έπαθλα και να αποκομίσει πάνω $6.000.

Όταν το τουρνουά είχε φτάσει στους τελευταίους 27 παίκτες και με τον Lusardi να έχει αποκλειστεί, ήταν παραπάνω από εμφανές ότι κάτι παράξενο συνέβαινε με τις μάρκες και την αναλογία τους στο τουρνουά.

Μάλιστα, αναγκάστηκαν να επέμβουν οι αστυνομικές αρχές.

Ο Lusardi θα την είχε γλιτώσει αν δεν είχε κάνει την επική γκάφα να πετάξει όσες μάρκες του είχαν απομείνει στην λεκάνη της τουαλέτας του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε τότε, μη σκεπτόμενος ότι οι μάρκες δεν ήταν από κάποιο υλικό που θα διαλυόταν στο νερό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν οι σωληνώσεις και μετά από λίγο καιρό να αρχίσουν οι διαρροές, προκαλώντας τα παράπονα των ενοίκων.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Lusardi πιάστηκε και χαρακτηρίσθηκε… βλάκας.

Καταδικάστηκε σε 5 + 3 χρόνια φυλάκισης για δύο ποινικά αδικήματα, ενώ θα έπρεπε να αποζημιώσει τόσο το καζίνο, όσο και το ξενοδοχείο.

Παρόλα αυτά σύμφωνα πάντα με το PokerLobbygr.com, ο Lusardi έκατσε στη φυλακή μόλις οκτώ μήνες και αποφυλακίστηκε χωρίς να αποζημιώσει κανέναν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog