Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ήταν όλοι εκεί;

- Advertisement -

Πλήθος ερωτημάτων συγκέντρωσε η απουσία της Πρωτοβουλίας Πολιτών από τη χθεσινή κρίσιμη συζήτηση για το μέλλον του Καζίνο Λουτρακίου…

Ενώ όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων έδωσαν κανονικά το παρόν στη συνάντηση αυτή, η επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Θεοδώρου Αγγελική απουσίαζε.

Όπως ανακοινώθηκε δια στόματος Δημάρχου, είχαν ενημερωθεί όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ μόνο ο βουλευτής ΝΔ Κορινθίας, Χρίστος Δήμας είχε ενημερώσει για την απουσία του λόγω προσωπικού κολλήματος.

Η επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών, όμως γιατί δεν παρέστη και κυρίως γιατί δεν ενημέρωσε για την απουσία της;

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απουσίαζε η Θεοδώρου επειδή την έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι για την αιμοδοσία που διοργάνωσε τις προάλλες. Αλλά πρέπει να αφήσει τις μικροπρέπειες και μικροεγωϊσμούς της και να καταλάβει ότι διακυβεύεται το μέλλον 1.300 υπαλλήλων και πολλών εξ αυτών και των οικογενειών τους. Ντροπή της!!!!

  2. 2:01 μ.μ. αν την πληρώνεις εσύ, φυσικά καλά έκανε. Επειδή όμως την πληρώνουμε οι δημότες του Λουτρακίου, απαιτούμε να βρίσκεται στο πόστο της, άλλως να παραιτηθεί.

  3. 7:22 πρέπει να το εξηγήσεις αυτό και για μας που δεν γνωρίζουμε. Την πληρώνεις για να είναι στο πόστο της στο Κέντρο Υγείας? Για να είναι στο πόστο της ως Δημοτική Σύμβουλος? Ή την πληρώνεις για κάποια προσωπική εργασία?

  4. Η παρουσία της σε συνεδριάσεις του δήμου Λουτρακίου είναι πόστο της, αγαπητέ/η. Πόστο δεν είναι μόνο των απλών δημοτών που παρευρίσκονται για να εκφράσουν μία άποψη και να εκφέρουν κάποια γνώμη. Έλυσα την ενδιαφέρουσα απορία σου?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog