«Ο κ. Καμμένος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι για να ηγείσαι των Ενόπλων Δυνάμεων αυτής της χώρας δεν αρκεί να φοράς στρατιωτικά τζάκετ, αλλά να σέβεσαι πάνω από όλα τον ρόλο σου…

Αντί να επιδίδεται σε επικοινωνιακά «βαρελότα» στο θέμα των επτά Αλβανών που προέβησαν σε αυτές τις προσβλητικές πράξεις φορώντας το ελληνικό εθνόσημο, να επιβάλλει τις ποινές που ορίζει ο Νόμος, να τους απομακρύνει από τον στρατό και κυρίως να τους αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια.

Η πράξη των συγκεκριμένων είναι προσβλητική για την πατρίδα και από τη στιγμή που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους αγκάλιασε, δεν αξίζουν την τιμή που τους γίνεται.

Ο Υπουργός λοιπόν ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από το ΓΕΣ, ας βάλει τέλος σε αυτή την προσβολή και κυρίως ας φέρει νομοθετική διάταξη για την κατάργηση του Νόμου παρωδία που ψήφισαν οι βουλευτές του και προσφέρει απλόχερα, χωρίς ρεαλιστικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις ανάλογες με αυτές που υπάρχουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, την ευκαιρία σε όλους να γίνονται τυπικά Έλληνες και να απολαμβάνουν των προνομίων ενός Έλληνα πολίτη, χωρίς να τιμούν την πατρίδα που τους φιλοξενεί.

Το να είσαι Έλληνας είναι όχι απλά προνόμιο, αλλά ευλογία κι όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει θέση ούτε στο στράτευμα, ούτε στη χώρα».

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

www.rachelmakri.com