Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καμπόσος: “Αν κλείσουν τον Ισθμό, θα πάρω μπουλντόζα και θα πετάω τα τρακτέρ”

- Advertisement -

“Θα παρακαλέσω αν γίνουν μπλόκα στον Ισθμό, να αφήνουν τους αγρότες, για να μην πάρω μπουλντόζα και πετάω δεξιά-αριστερά τα τρακτέρ”…

Με αυτή την φράση ο δήμαρχος του Αργους, ξεκαθάρισε ότι οι αγρότες της Αργολίδας θα περνούν από το μπλόκο αν αυτό στηθεί απο τους αγρότες.

Οπως είπε:
“Οι αγρότες όμως της Αργολίδας ανεβοκατεβαίνουν καθημερινά για να πουλήσουν την παραγωγή τους” είπε και συνέχισε: ”Δεν θα επιτρέψω να στηθεί ένα μπλόκο στον Ισθμό και να μην μπορούν οι αγρότες της Αργολίδας να μετακινηθούν και να πουλήσουν την παραγωγή τους, γιατί θα πάρω μπουλντόζα”.

Η δήλωση αυτή όπως είναι αναμενόμενο θα δημιουργήσει θέμα στους κόλπους των αγροτών που εκτός των άλλων πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον Δημήτρη Καμπόσο…!

Απολαύστε το βίντεο:

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημαρχος με παντελονια !!! σωστα τα λεει ! το εχουν βρει παιχνιδι καθε φορα να κλεινουν εθνικες !να πανε να κλεισουν τους δρομους στα χωρια τους η σε αυτους που ψηφισαν !

  2. Καλά μεγάλε αργείτη δήμαρχε, πάρε πρώτα άδεια από τον Γκιώνη που μπαίνεις σε ξένα χωράφια και μετά πάρε τη μπουλντόζα να πετάξεις τα αγροτικά δεξιά και αριστερά.
    Πρόσεχε όμως μην πάρω τον δήμαρχο και κανένα όχημα περισυλλογής και σε πετάξουμε εσένα και την μπουλντόζα σου εκτός δρόμου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog