Γυναίκα ηλικίας 32 χρόνων περιγράφει στο loutrakiblog πώς έπεσε θύμα κλοπής από μια τσιγγάνα ακριβώς έξω από το Super Market Σκλαβενίτης στο Mare West. Διαβάστε πώς την κορόιδεψε και τι έγινε τελικά…

Όπως περιγράφει η 32άχρονη στο loutrakiblog.gr, “Είχα μόλις ολοκληρώσει τα ψώνια μου στο super market Σκλαβενίτης στο Mare West στην Κόρινθο, όταν με πλησίασε μια τσιγγάνα με ένα μωρό στα χέρια της. Αρχικά, με παρακάλεσε να της δώσω ρούχα για το μωρό της. Προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν έχω, αλλά επέμεινε. Προσπάθησα να φύγω και ασυναίσθητα καθώς απομακρυνόμουν έβαλα το χέρι στην τσέπη και διαπίστωσα ότι έλειπε το κινητό μου. Άρχιζα να φωνάζω και ήρθε ο security. Ο σύζυγός μου, του έδειξε την τσιγγάνα και του είπε ότι αυτή το έκλεψε. Φυσικά, η τσιγγάνα αρνήθηκε την κατηγορία. Όταν όμως ο security της είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία, έσπευσε να παραδώσει το κινητό”.

“Την καταγγελία αυτή, αποφάσισα να τη δημοσιεύσω για δύο λόγους: Ο ένας, είναι για να ευχαριστήσω και δημόσια τον security που έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Ο άλλος, για να έχουν το νου τους όσοι τη διαβάσουν και να προσέχουν τα πράγματά τους”, αναφέρει η 32άχρονη.