Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα αυτο-κτονία του ΑΟΛ

- Advertisement -

Για τρίτη φορά φέτος στο Θώδειο ένα αυτογκόλ στερεί από τους οράνιε υπερπολύτιμους βαθμούς. Η ατυχία δεν έχει τέλος και μετατρέπεται πλέον σε …κατάρα. Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση, δεν υπάρχει παρηγοριά…

 Οι οράνιε που συνεχίζουν να αντιστέκονται, να παλεύουν, να βελτιώνουν την απόδοση τους για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα φτάνουν στην …πηγή, αλλά κάτι τους εμποδίζει να πάρουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει.

Η χθεσινή αναμέτρηση με τον Φωστήρα, η οποία και τυπικά ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος βρήκε τους οράνιε να αγωνίζονται κομπλέ και χωρίς απουσίες  για πρώτη φορά από την αναμέτρηση με την Ερμιονίδα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια μάχη κέντρου, είχε γρήγορο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκουν διαδρόμους προς την εστία των οράνιε και να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις. Οι οράνιε έπαιξαν πολλές φορές ιδανικά στην κόντρα, αλλά στην τελική πάσα η άμυνα των φιλοξενούμενων άντεξε.

Στο 7ο λεπτό, ο Καλιμέρης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή με τον Διαμαντή να αποκρούει με τις γροθιές και τον Ντάφλα σε αντικανονική θέση να παίρνει το …ριμπάουντ και να σκοράρει. Η σημαία του βοηθού σηκώθηκε άμεσα μετά την απόκρουση του Διαμαντή και πριν το πλασέ του επιθετικού των κιτρινόμαυρων.

Στο 25ο λεπτό, μετά το κόρνερ του Σιώκου, η αδύναμη κεφαλιά του Πουλάκου από το ύψος της μικρής περιοχής θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μπαλασάκη.

Στο 26ο λεπτό, η ατομική ενέργεια του εξαιρετικού και σήμερα Γούλα (ο προσωπικός του αντίπαλος αντικαταστάθηκε μόλις στο 36ο λεπτό) και η σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Κόπελα να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και να παραχωρεί το κόρνερ προ του Πουλάκου που ήταν έτοιμος να πιάσει την καρφωτή κεφαλιά.

 Στο 30ο λεπτό, νέα προσπάθεια από τον Γούλα και το επικίνδυνο γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι με τον Πουλάκο να μην προλαβαίνει να πλασάρει στην εστία.

 Στο 37ο λεπτό, το μακρινό φάουλ του Χαρίτου ανάγκασε τον Διαμαντή να πέσει στη γωνία του και να απομακρύνει.

 Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν στην περιοχή των οράνιε για πρώτη φορά στο 40ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Μπιτσάνη, ο Σκάρος υπό την πίεση του Νικολάου προσπάθησε με προβολή να πλασάρει με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

 Στο 44ο λεπτό, ο  Κράσι νίκησε τον Νικολάου στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του από το ύψος του πέναλτι θα καταλήξει άουτ μερικά μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διαμαντή.

 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ψυχρολουσία για τους οράνιε, όταν ο Σιώκος συγκρούστηκε σε μια φάση ώμο με ώμο με τον Χαρίτο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο αρχηγός των οράνιε είχε τραυματιστεί στον ίδιο ώμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και απουσίασε για περίπου 40 μέρες. Τις επόμενες μέρες θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Οι οράνιε πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 60ο λεπτό. Μετά από μια εκτέλεση φάουλ από πλάγια, ο Πουλάκος με πλάτη στο τέρμα πρόλαβε την έξοδο του Μπαλασάκη και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69ο λεπτό, ο Ζερβός έκανε το επικίνδυνο συρτό γύρισμα στο σημείο του πέναλτι με τον Γούλα στην κίνηση να μην προλαβαίνει, τη μπάλα να καταλήγει στον Πουλάκο που προσπάθησε με συρτό σουτ να νικήσει τον Μπαλασάκη, αλλά τη μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Παραρά και να απομακρύνεται.

Στο 70ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγάλη τους ευκαιρία στον αγώνα. Ο Μπιτσάνης με κεφαλιά έβγαλε τον Κράσι μόνο του απέναντι στον Διαμαντή, αλλά το πλασέ του επιθετικού των κιτρινόμαυρων ήταν απελπιστικά αδύναμο με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των οράνιε.

Στο 77ο λεπτό, ο Παραράς με υπερένταση …ξάπλωσε στο χορτάρι για να κόψει το επικίνδυνο γύρισμα του Παπαναστασίου από την πλάγια γραμμή της μικρής περιοχής.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων κ. Παντέλης μετά την επίτευξη του γκολ από τον Πουλάκο φόρτωσε την ομάδα του με επιθετικούς και το τελευταίο 10λεπτο κύλησε με τους κιτρινόμαυρους να εκτελούν φάουλ από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου μέσα στην περιοχή των οράνιε , όπου έγιναν …ομηρικές αερομαχίες.

Στο 84ο λεπτό, ο Βεζύρης έκανε μια κεφαλιά πάσα μέσα στην περιοχή με τον Διαμαντή να διώχνει με τα πόδια πριν η μπάλα καταλήξει στον Μπιτσάνη.

Τελικά, στην εκπνοή της αναμέτρησης οι οράνιε ισοφαρίστηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο. Ο Χαρίτος  εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Κράσι πήρε την κεφαλιά, η οποία φαινομενικά κατέληγε στην αγκαλιά του Διαμαντή, αλλά βρήκε στο κεφάλι του Μάγγου άλλαξε πορεία και κατέληξε στην στα δίχτυα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog