Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ήταν… Θύελλα ο ΑΟ Περαχώρας

- Advertisement -

Αν και οι…Αλκυονίδες είναι μια γνωστή σεισμογενής περιοχή, από σήμερα, το ενδιαφέρον, εστιάζεται στο “ηφαίστειο” της Περαχώρας που με γκολ-σλάλομ του Καλογήρου 3 λεπτά πριν
τη λήξη του αγώνα, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης με μια μεγάλη νίκη στο κρίσιμο ματς με την πολύ καλή Θύελλα Κάτω Διμηνιού που είχε ισοφαρίσει με τον Πρίφτη…

Σπουδαία νίκη για την Περαχώρα, η οποία επικράτησε 2-1 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού σε ένα όμορφο και δυνατό ματς και έχει μπει πλέον για τα καλά, στο «κυνήγι» της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν δυνατοί, πάλεψαν και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Η Περαχώρα ήταν αυτή που στο 1ο μέρος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, με το δοκάρι του Σιαμά, για να καταφέρει στο 2ο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ με τον Τζογανάκο, μέσα σε αποθέωση.

Στη συνέχεια η Θύελλα Κάτω Διμηνιού ανέβασε στροφές, πίεσε, έφτασε μάλιστα στην ισοφάριση με τον Πρίφτη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπίζιο.

Παρά τις όποιες ευκαιρίες από τους παίκτες του Χρήστου Βελέντζα, η Περαχώρα έφτασε στο 2-1 χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Καλογήρου 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.

Έτσι οι γηπεδούχοι του Γιώργου Καρυώτη, μπήκαν για τα καλά στο «κυνήγι» της ανόδου και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog