Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη για τον ΑΣΠ Κορίνθου (βόλεϊ γυναικών)

- Advertisement -

Από τον ΑΣΠ Κόρινθος (βόλεϊ γυναικών) αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Μονόλογος για ένα ρόλο ήταν το ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής του Β” ΟΜΙΛΟΥ του 1ου υποομίλου Α2 Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ και Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013…..

Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της μπαίνοντας δυναμικά και πιέζοντας από τον πρώτο πόντο για το ποιος θα είναι το αφεντικό στο ματς. Με όπλο το καλό σερβίς και κλείνοντας τα επιθετικά ατού του αντιπάλου, το πρώτο σετ τελείωσε πολύ εύκολα με 25-12.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυναμικά αλλά η Λαμία γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι και πέρασε μπροστά φτάνοντας το σκορ στο 21-23. Σε εκείνο το σημείο τα κορίτσια μας δείχνοντας μεγάλα αποθέματα ψυχραιμίας και το φετινό μέταλλο πρωταθλητή που διαθέτουν, έκαναν ένα σερί 4-0 και καθάρισαν το σετ 25-23.

Στο τρίτο σετ το πάρτι άρχισε από νωρίς με το σκορ να εκτοξεύεται στο 20-5 και να τελειώνει στο 25-10 με το κατάμεστο στάδιο να παραληρεί από ενθουσιασμό! Ευχαριστούμε το καταπληκτικό φίλαθλο κοινό που με την παρουσία του βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας μας!

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση του Β” ΟΜΙΛΟΥ του 1ου υποομίλου της Α2, αλλά ακολουθεί ένα δύσκολο και βαρύτατο πρόγραμμα με τρεις συνεχείς εκτός έδρας αγώνες, αρχίζοντας από το επόμενο Σάββατο στα Τρίκαλα , στη συνέχεια στη Πάτρα και μετά στη Λάρισα…».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog